• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Neymişsin be Adana METİN GÖKALP

Neymişsin be Adana

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.04.2017, 00:00

Tepenin en doruğuna kurulmuş ve göbeğini kaşıyan BJK bi tarafta...
Boğulmaya ramak kalmış Adanaspor, diğer tarafta... Geçen perşembe...
Yani; Lyon sofrasında yenilen bol acılı 'Urla Güveci!' sonrası Beşiktaş'a, mis gibi bir 'Künefe!' olacaktı Adanalı'lar... Hele hele Başakşehir'in o kan kaybı, lig şampiyonluğunun altın bir tepsi içinde sunulmasının, bence en güzel işaretiydi, tüm spor alemine... E artık, korkmamalıydı Şenol Hoca'da!
Sevgili Hoca'm bu sefer tam tersi kafayla, Adana'nın kendi kabuğuna çekileceğini düşünerekten, oyun planını rakip alanda geçeceği üzerine kurmuştu. Ancak adamlar tam tersi, 'piranalar!' misali, deliler gibi tırtıkladıkça tırtıkladılar Beşiktaş savunmasını...
Tolgay'ın iğne deliğinden geçen ve Abuobakar'dan gelen golün ardından çözülür denilen Adana, yedikleri golün aynı pas trafiğiyle, Roni'nin vuruşuyla, yakalamazlar mı eşitliği? Hadi buyrun, buradan yakalım bakalım! Maç başlamadan, Atınç'ın acemliğinden, Talisca'nın sağ tarafta konuşlanmasına! Adriano'nun kenarda oturtulmasından, Quaresma'nın saklanmasını konuşuyordu, bazı lafazanlar!
Ben ise, milim santim hesabı, Talisca'ya verdiği ikinci golün de pasına imza atan, gönlümün prensi Tolgay'ı izliyordum saniyesi saniyesine ama, Adanalı Magaye yapıştırınca ikinciyi, Beşiktaş için ortalık, döndü yangın yerine!

AKŞAMIN DİĞER SAYFASI

Quaresma'nın oyuna dahil edişi... Artan hucüm hızlılığı ve Tosic ile gelen golle dün akşam Şenol Hoca'm komutasındaki Beşiktaşlı oyuncular, doksan dakika kabir azabı çektiler ve öpüp başlarına koymalılar dün akşam ki galibiyeti... Kursakta kalan bir künefe tadı ama, bana göre şampiyon artık Kara kartal... Akşamın diğer sayfasına geçeyim... Ki ben, Adanaspor'un başkanı olsam ... Bu kadar para harcasam... Ligin dibine demir atmış takımım, lig liderine böylesi bir mücadele verdiğini gördükten sonra, hemen soyunma odasına iner, ellerini sıkacağımı sanan oyuncuların, 'Lan, bu güne kadar nerelerdeydiniz?' diye, tek tek yüzlerine küfür ederdim(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA