• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Muguruza ezdi geçti NECDET KESTELLİ

Muguruza ezdi geçti

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.08.2017, 00:00

Pliskova, Kerber ve Halep arasında devam eden bir numara mücadelesinde aradan sıyrılan İspanyol tenis yıldızı Muguruza öyle bir maç oynadı ki Halep'e nefes aldırmadan final maçını 6/1 -6/0 kazanarak müthiş bir şampiyonluk kazandı. İstikrarsız gibi sanılsa da müthiş bir oyuncu. Kutluyorum.

Süper senyörler Florida'da

Florida'da 12 Ekim'de yapılacak Dünya Süper Senior Takım Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek oyuncularımız belli oldu. 65 + takımında Ali Teziş (Kaptan), Mustafa Doğan, Hikmet Altuğlu ve Mümin Öztürk, 70 + takımında ise Hüseyin Karabulut (Kaptan), Şenol Göksal, Zühtü Sezer ve Mehmet Ali Konuralp mücadelede edecek. Bir şey dikkatimi çekti: Bu sene ilk defa ne 75+, ne de 80+ takımları yok. Neden acaba? İncelenmesi gerekir... Tebrik ediyor ve Millilerimize şimdiden başarılar diliyorum..

Çiftlerde mağlup olduk

Fransız Herbert-Mahut çifti artık kolay kolay şampiyonlukları bırakmıyorlar. Bu gidişle İkiz Brayn kardeşlerin yerini alacaklar galiba!

DİMİTROV 'U N İLK BİRİNCİLİĞİ

Cincinnati'de şampiyonluk Grigor Dimitrov'un oldu. Turnuva da hiç set kaybetmeyen Bulgar raket bu sezonun üçüncü, kariyerinin ise en büyük ATP 1000 Master şampiyonluğunu kazandı ve dünya 9 numarası oldu. Amerika açık öncesi formunun zirvesine çıkarak, "Ben de varım" dedi.

ANADOLU'DA TENİS RÜZGARI

TTF'nin "tenis her yerde" sloganı ile 6. kez düzenlenen Spor Toto Doğu Ligi 18-23 Ağustos tarihlerinde Erzurum'da 18 ilden 400'e yakın sporcunun katılımları ile 18-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştuk. Altı yıl içerisinde katılımcı sayısının büyük artış göstermesi insanı mutlu ediyor. Gelişmelerden ve neticelerden daha çok bilgimiz olmasıyla mutluluğumuz da muhakkak artacaktır...

MENÇUNA KUPASI-ARTVİN

Arhavi Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı ITF 60K TEB Mençuna Cup turnuvasında milli oyuncularımızdan sevgili Ayla Aksu ile Pemra Özgen ana tabloya puanları ile girerlerken, Berfu Cengiz, Başak Akbaş, İnci Öğüt ile Melis Sezer ise WC ile girebildiler. Oyuncularımıza başarılar diliyoruz.

AMERİKA AÇIK'TA TÜRK RÜZGARLARI

Sezonun son Grand Slam'i ABD Açık, eleme maçlarıyla başladı. New York kentinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda, teklerde 4 Türk tenisçi ana tablo mücadelesi verecek. Kadınlarda Çağla Büyükakçay, İpek Soylu ve Başak Eraydın, erkeklerde ise Cem İlkel elemeleri geçmeye çalışacak. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki Cem, kariyerinde ilk kez Grand Slam elemelerinde korta çıkacak. Sezonun son Grand Slam turnuvasında ana tablo maçları ise 28 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde oynanacak. Tüm tenisçilerimize başarı diliyorum ve hepsinin de ana tabloya kalacaklarına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA