• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ABD Açık’ta şaşırtan sonuçlar NECDET KESTELLİ

ABD Açık’ta şaşırtan sonuçlar

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.09.2019, 00:00

Önce Belinda Bencic, dünya (1) numarası Japon Naomi Osaka'yı 7-5, 6-4 gibi net iki setle ve bu sene üçüncü defa yenerek çeyrek finale yükseldi. Bencic, böylece 2014'ten sonra 2. kez adını US OPEN'de son 8'e yazdırdı. Osaka gibi Konta'ya kaybeden Pliskova da, Zang'a yenilen 1 numara Barty de çeyrek finallere çıkamadı.
Serena ve Svitolina devam ederken Kanadalı Andreescu, Amerikalıların yeni yükselen ümitleri Townsend'i yendi, Vekic ile Mertens de beklenmedik şekilde çeyrek finale yükselmesini bildiler. Şimdi gözler Serena- Wang ile Svitolina- Konta eşleşmesinde. Bekleyip göreceğiz

TENİS'TE YENİ BİR MİLAT MI ?

Maç çok önemliydi ve netice heyecanla bekleniyordu. Maç bitti ve 21 yaşındaki dünya bir numarası Osaka, 15 yaşındaki biraz da şımararak esmeye başlayan Coco Gauff'ı, kendinin bile inanmadığı bir skorla yendi. Coco ağlayarak yerine oturmaya hazırlanırken küçük ablası sakin bir şekilde onu teselli ve motive etmeye geldi.
Birbirlerine sıkıca sarılarak ağlaştılar.
Naomi Osaka ve Coco tüm tenisseverler önünde, çok zarif bir şekilde ve el ele sporun ve tenisin güzelliğini sergilediler! Rakip olarak girdikleri korttan büyük bir dost olarak çıkmayı başardılar.
Kutluyoruz...

İSPANYOLLAR'I SEVİYORUZ

Bruguera tecrübesinden sonra şimdi de Türkiye Tenis Federasyonu'nun, Avrupa Birliği (AB) Erasmus Artı projesi kapsamında, Avrupa Tenis Birliği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve İspanya Tenis Federasyonu RFET ile ortak bir çalışma başlatılacağını duyduk.
Sporcularımızın ve antrenörlerimizin gelişimini hedefleyen bu çalışma ve kampın Etlik Tenis Kulübü girişiminde ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) öncülüğünde 15-30 Kasım tarihleri arasında organize edileceği duyumlar arasında. Katılma hakkı elde edecek sporcular, yaş grupları TEB Türkiye Şampiyonalarının sonuçlarına göre belirlenecek olup, antrenörlerin hangi kıstaslara göre seçilecekleri ise belirtilmemiş.

TED OPEN'A İLGİ BEKLENİYOR

Türkiye'nin tek Challenger Turnuvası olan ve milli gururumuz Marsel İlhan'ın da katılacağı American Express Istanbul Challenger 71. TED Open Tenis Turnuvası 9-15 Eylül'de TED Spor Kulübünün Tarabya tesislerinde gerçekleşecek. Bu güzel organizasyonda tribünlerin dolmasını diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA