• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gel de yanma Akhisar’a NEVZAT GÜZELIRMAK

Gel de yanma Akhisar’a

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2016, 00:00
Antalya'da yılın maçını izledik. Antalya'da bir Kral şov izledik. Akhisar'ın Kolombiyalı yıldızı Hugo Rodallega'nın rövaşatayla attığı yılın golünü izledik. Ve maalesef Akigoların avuçlarını aldıkları hakettikleri 3 puandan ikisini bedavaya kaptırışına da kahrolduk.

Dakikalar 88'i gösteriyordu. Akhisar sağdan korner kazanmıştı. Orada topla oyalanmakla belki maç bitecekti bile. Ama, Cihat Arslan'ın ümit bağlayarak Vaz Te'nin yerine oyuna aldığı (henüz yetersizmiş hata oldu) Grbiç, korner kullanmasını beceremeyerek ofsayta düştü, dönen top da Antalyaspor'a gol oldu.

Yeşil-siyahlılar kazansalardı Avrupa Kupalarına gidecek yolda önemli bir başarı elde edecekler 42 puana yükseleceklerdi fikstür avantajıyla Avrupa yolunu açabilirlerdi. Kalan maçlarda Kasımpaşa, Beşiktaş, Kayserispor ve G.Saray'la Manisa'da oynayacaklar, Sivas, Bursa ve Osmanlı'ya gidecekler. Akhisar aslında daha ilk yarıda rakibine evinde havlu attırabilirdi, akıl almaz goller kaçırdı. Rodallega'nın üç kez bomboş durumda kaleyi bulamaması, ilk yarının 3-4 golle kapanmasını engelledi. Bunlar kaçtı ama bir büyük kısmet ikinci yarıda ilk golün kahramanı Vaz Te'nin ayağına geldi. Ama Vaz Te, 7.32 metrelik koca boş kale dururken, top yan direğe nasıl nişanlanır gösterisi yaparak saç, baş yoldurdu. Bir üzüntüm de golcüler düellosunda müthiş bir rövaşata golüne imza atan Rodallega'nın, Antalya'nın süperi Samuel Eto'o'yu gol sayısında yakalamasının sevincini yaşarken, Eto'o'nun son anda bir defans hatasıyla gol bulmasının şokunu yaşamasınaydı.

Genç kaleci Fatih kurtardığı yüzdeyüz 5 golle alkışlanırken son dakikada yediği gole yapacak birşeyi yoktu. Cihat hocam; maçtan sonra kaçan puanlara tepkin gayet güzel de bu oyuncularını gösterdikleri büyük mücadeleden dolayı övmeli, kucaklamalısın.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA