• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu daha iyiye gidecek NEVZAT GÜZELIRMAK

Altınordu daha iyiye gidecek

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2016, 00:00

Havalar mevsim normallerinin üzerinde çok sıcak geçiyor ya, bu bunaltıcı iklimde antrenman yapan, özel maçlara çıkan Altınordu'nun gençler ağırlıklı kadrosuyla Giresunspor'a oyun yönünden ağır basacağı ümidindeydim, yanılmışım. Kırmızı- lacivertliler ilk yarıda pres yapamadılar, top çalamadılar, şut atmadılar, dolayısiyle orta saha mücadelesine mahkum oldular. Tabii ki sonuç da gelmedi.
Sertaç, Ozan ve Kerim'in dışındaki oyuncular vasatı aşamadılar.
Altınordu takım oyununu mükemmel oynuyor da bunu gol pozisyonlarına yansıtamıyor. Defansın arkasına uzun toplar atmak yerine driblingle adam eksilterek neticeye gitmeye çalışmalılar.
Geçen sezonlardaki müzmin gol kısırlığı bu sezon da takımı tehdit edeceğe benziyor.
Her zaman söylüyoruz hakemler maçların, takımların kaderleriyle oynamamalılar.
Mustafa Öğretmenoğlu, Altınordu'nun bariz penaltısını vermeyerek ev sahibi ekibin alacağı sonucu olumsuz şekilde etkiledi.
Giresunspor iyi takım. Geçen sezonda olduğu gibi yine ligin üst sıralara oynayacak takımları arasına girebileceklerini gösterdiler, Atatürk Stadı'ndan galibiyeti kaçıran taraf oldular. Ligin ilk maçları bir test maçlarıdır. Altınordu'nun aldığı puanı küçümsemeyelim ve Hüseyin Eroğlu'nun lig ilerledikçe takımı daha iyi düzeye getireceğine inancımızı yineleyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA