• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Menemen vurup geçmeli NEVZAT GÜZELIRMAK

Menemen vurup geçmeli

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.10.2016, 00:00

Menemen Belediyespor'un önümüzdeki sezon TFF Birinci Lige yükselmesi hepimizin ortak dileği.
Sporsever Onursal Başkan Tahir Şahin de kesenin ağzını açtı, her mevkiye deneyimli isim yapmış futbolcular transfer ederek çıtayı şampiyonluğa koydu. Ama sarılacivertlilerin eksiği özellikle kendi evinde gücünü yeterince sahaya yansıtamaması. Dün de Etimesgut'a futbollarını kabul ettirecekleri yerde rakibin temposuna uydular, şampiyonluk yolunda son derece önemli iki puan yitirdiler. Eğer hedefe ulaşmak istiyorsan içerdeki maçlarda kayba uğramayacak, deplasmanlardan da olabildiğince çok puan toplayacaksın. Şimdiye dek alınan sonuçlar maalesef bu takımın gücünü yansıtmıyor.
İçerde İnegölspor ve Etimesgut'a takıldılar, 2 maç kazanabildiler.
Deplasmanda ise zirvedeki rakiplerinden puan elde etmek yönünden hayli gerideler. Gümüşhane 10, Karşıyaka 7, Ankaragücü 6 puan almış, Menemen Belediyespor'un kazancı ise sadece 4 puan. Dileyelim bu tablo önümüzdeki maçlarda daha olumlu çizilir ve arzulanan, hedeflenen amaca ulaşılır. Suat Kaya ülkenin iyi hocaları arasında. Ama ben olsam geçen hafta Eyüpspor deplasmanında ikinci yarıda oyuna girerek galibiyet golünü atan Tayfun Aydoğan'a dünkü maçta ilk 11'de şans tanırdım. Geçen sezonun yıldız futbolcusu Tayfun Emre de artık kazanılmalı, bu takımdaki etkinliğini göstermesi sağlanmalıdır. Menemen Belediyespor'un dünkü karşılaşmada kötü oynadığını söylemiyorum, çok gol fırsatı yakaladığını kabul ediyorum ama beklenen tempoya yükselemediğini söylemeliyim.
Tabii ki lig uzun maraton daha köprülerin altından çok sular akacaktır ama Gümüşhane, Ankaragücü, İnegöl ve Karşıyaka'nın da zirvede çok tehlikeli rakipler olduğunu belirtmekte de yarar var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA