• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gaziler ve harika zafer NEVZAT GÜZELIRMAK

Gaziler ve harika zafer

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.11.2016, 00:00

Süper Lig'de bulunmak, devlerle mücadele etmek ne kadar büyük bir olaydır, Akhisar galiba bunu şu sıralarda kavrayamıyor.
Kasımpaşa maçı en kritik maçlardan biriydi de, Manisa 19 Mayıs Stadında parmakla sayılacak derecede az taraftar niye ?.
Tabii ben taraftarlara da çok fazla serzenişte bulunamıyorum, onlar da Akhisar'da maç seyretmek varken sürekli Manisa'ya deplasmana gider gibi taşınmanın sıkıntısını yaşıyor.
N'olur yıllardır sürüncemede kalan stad işini bir an önce çözün. İnsanlar evlerinden dükkanlarından, işyerlerinden yürüyerek maça gitmenin sevincini doyasıya yaşasın. Akhisar bu sezon "Düşer" denilen takımlar arasında sayılıyor. Oysa ben Akigoların yine ligi tehlikesiz yerlerde bitireceğine inancımı defalarca söylüyorum. Elbette had safhada gol kısırlığı çekildiği ortada. Geçen sezon bu haftaya 14 gol atarak gelinmiş, bu sezonsa sadece 6 gol atılabilmiş. Ama fikstür dezavantajı da vardı, hep büyüklerle, Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray, Trabzonspor ve de ayrıca sezonun flaş lideri Başakşehir'le, ayrıca Bursaspor'la mücadele edildi. Artık puanları üçer üçer toplamanın zamanı.
Kasımpaşa galibiyeti o nedenle çok önemli, yeni bir beyaz sayfa açmanın startı.
Rakipler artık Akhisar'da Rodallega'nın ne kadar büyük silah olduğunu belledi, iki adamla kilitliyor. Forvet arkası sürpriz golcüler yaratmak gerekiyordu. Dün Sissoko çıktı sahneye, nefis bir golle Kasımpaşa'yı şaşırttı. Ardından Soner'in harika frikiğinde topun direği öpmesi Akhisar için gerçek şanssızlıktı. Bu tip maçlarda 2.golü atmazsan kabus yaşarsın.
Dün de öyle oldu. Kasımpaşa 2.yarıda oyunu Akhisar yarı sahasına yıktı. Akigolar sakatlar için adeta revir kurdu. Kaleci Fatih sakattı, yerine Lukac oynadı, o da 40.dakikada sakatlandı, üçüncü kaleci Bora Körk girdi. Ama Bora'nın hakkını teslim edelim, mükemmel kurtarışlar yaptı. Lopez de sakatlandı çıktı, Rodallega bitiş düdüğüyle sedyeye yattı. Bir teşekkür Poita'nın topla elle oynadığını saptayarak K.Paşa'nın golünü iptal eden yardımcı hakem Erdinç Sezertam'a. Harika bir galibiyet oldu, Akhisar'ın yolunu açtı. Ancak yüreğimiz ağzımıza geldi, her maç böyle bitmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA