• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Berbat hakem tutuk Bal-Kes NEVZAT GÜZELIRMAK

Berbat hakem tutuk Bal-Kes

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.12.2016, 00:00

Balıkesirspor için son derece önemli bir maçtı. Deplasmandaki Boluspor zaferinden sonra alınacak bir galibiyet Bal-Kes'leri taçlandıracak, play-off potasının içinde tutacaktı. Ama bu ligde hedefe varabilmek için seyircinle, teknik ekibinle futbolcularınla savaşacaksın. Oysa biz önce tribünleri yeteri kadar dolu göremedik.
Onların itmesiyle gidecek hedefe kırmızı- beyazlılar. Ve evindeki maçta başlama düdüğüyle saldıracak, presle hatalara zorlayacaksın. Balıkesirspor galiba maça "Nasıl olsa kazanırız" havasında mı çıktı nedir, ilk 20 dakika konuk Şanlı Urfaspor, "Baskın basanındır" parolasıyla yüklendi, 13. dakikada Abdülaziz'le golü buldu, ardından ikinci gol fırsatını da harcadı. Konuk takımın golünde defansın hatası olduğu kadar Vukovic gibi kaliteli bir kalecinin de hatası vardı. Pabucun pahalı olduğunu gören Balıkesirspor 20. dakikadan sonra topyekün saldırdı ama önce karşısında deneyimsiz, cesaretsiz bir hakem vardı, onu geçemedi.
Erkan Engin Balıkesirspor'un iki açık penaltısını vermedi, veremedi.
Biz zaten hakemler için neyi konuşuyoruz ki. Süper Ligde bile Cüneyt Çakır'ın dışında süper hakem bulamıyoruz.
Allah diğer alt liglerdeki takımları korusun. Balıkesirspor'un planı son maçların organizasyon adamı Foxi'nin getireceği toplarla Bekamenga ile gol bulmaktı ama Foxi bekleneni veremeyince bütün yük solda Burak Çalık'ın yaratacağı tehlikelere bağlandı, o da kazanmak için yetmedi. Bekamenga'nın devre biterkenki şutunun üst direkten dışarı gitmesi de Balıkesirspor'un ayrı bir şanssızlığıydı. Kötü oldu.
Bu kaptırılan puanları Balıkiesirspor ilerde çok arar. Kemal Kılıç gibi bu ligin tecrübelisi bir hocayı göreve geüiren Şanlı Urfaspor iki maçta aldığı 4 puanla tehlikeli bölgeden sıyrılıverdi. Ne demişler, "İş bilenin, kılıç kuşananın."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA