• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Manisaspor’da hayat var NEVZAT GÜZELIRMAK

Manisaspor’da hayat var

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.01.2017, 00:00

Manisaspor için son derece kritik bir maçtı. Elazığspor takılmıştı ve Boluspor'dan alınacak 3 puan Tarzanlar için hayata dönmek niteliği taşıyordu.
Ama siyah-beyazlılar hakettikleri 3 puandan ikisini 90+3'teki bir hata ile bıraktılar.
Yazık, çok yazık. Ancak Manisaspor galip gelememesine rağmen (Avucundaki 3 puanı son anda kaçırdı), ikinci yarıda sergilediği futbol ile gelecek için umut verdi.
Onca ekonomik darboğaza rağmen son anda yapılan takviyeler, belli ki Manisaspor'a çok yaramış. Denizlispor'dan gelen İsmail Haktan Odabaşı ikinci yarıda oyuna girdi, takımın çehresini değiştirdi. G.Saray'dan alınan Umut Gündoğan belli ki iyi kumaş. Durumu 2-1'e taşıyan eski Altınordu'lu (Büyük yetenek ama bir türlü kendini büyütemedi) Ozan Sol'a yaptığı asist harikaydı.
Ozan'ın da kaleciyi çalımladıktan sonra çok çaprazda olmasına rağmen topu ağlara plaselemesi de mükemmeldi. Gökhan Sazdağı bu takıma çok katkı yapacak belli. Yunanistan'ın OFİ Crete takımından alınan Mikic de girerse Manisaspor'un tehlikeyi rahatça atlatır, buna inanıyorum. Ligin en iyi kalecilerinden İsmail, Rydell'ın penaltısını kurtararak önemli iş yaptı ama 2-2'lik skoru ilan eden golü de o tecrübedeki bir file bekçisi kurtarsaydı maçın kahramanı olurdu. Bahattin Köse'yi yıllardır izliyorum, yeteneğiyle ilgili yazılar yazıyorum.
İlk gole imza attığı gibi bir füzesinde de golü direk önledi. Ama oyuna daha fazla girmeli, sorumluluk almalı. Manisaspor acıların takımı. Parasızlık canlarına tak dedi.
Bakaki, Konde kaçtı, Eneramo ortalarda yok. Berk sakat, Erkan cezalı. Buna rağmen bu takım ayakta kalabiliyorsa aşkolsun.
Manisaspor taraftarına da sitemim var. Bu takım kurtuluş mücadelesini kazanırsa sizlerine sayesinde kazanacak. Böyle bir kritik maçta tribünlerde onları yalnızlıkla oynatmak Manisa gibi bir futbol kentine yakışmıyor. Nolur sahip çıkalım, bu kurtuluş mücadelesinde yanlarında olalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA