• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Manisa altın buldu NEVZAT GÜZELIRMAK

Manisa altın buldu

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.01.2017, 00:00

Manisaspor, için deplasmandaki Elazığspor maçı tam bir kader sınavıydı. Yenilseydi, Gakkoşlar aradaki puan farkını 4'e yükseltecekti ki, giderilmesi hayli güç hale gelecekti. Bu nedenle Tarzanlar'ın aldığı puan altın değerinde ve kurtuluş ışığını yakar niteliğinde.
Bu tip maçlarda tek gol galibiyet garantisi değildir. Yakaladın mı ikinciyi atacaksın, hem rakibi demoralize hale getireceksin, hem de mücadeleyi rahat sürdürme imkanı bulacaksın. Manisaspor ilk 30 dakikada mükemmel oynadı. 8. dakikada Bahattin Köse'nin topu önüne alarak attığı şahane golün ardından, Hakan'ın nefis ortasına Gökhan Sazdağı kafayla iyi vurabilse gol işten bile değildi.
Hemen ardından, kontratakta Elazığspor defansı ikiye bir yakalanırken, Ozan Sol topu bomboş durumdaki Gökhan'a aktarabilse skor yine değişebilirdi. Ancak yarım saatten sonra Manisaspor'un rakibin baskısını kabul etmesine ve oyundan düşmesine Sait Karafırtınalar hocam mutlaka bir çare bulacak ve maçın 90 dakika olduğunu belleteceğine ve kazanmak için maç boyunca mücadele gerektiğini öğreteceğine inanıyorum. Erman Bulucu maçın seyrini değiştiren oyuncuydu. Sebep olduğu penaltıda hatalıydı, rakibi indirmeye gerek yoktu, vursa ne kadar başarılı oabilirdi ki. Ama Erman son dakikalarda ileri çıkarak attığı golle kendini affettirdi, çok değerli bir gole imza attı. Manisaspor'da kaleci İsmail Şahmalı nefis kurtarışlar yaparak alkışlandı. Manisa'da yeni transferler Mikic, Gökhan Sazdağı, Umut Gündoğan ve İsmail Haktan Odabaşı yetenekli isimler ve bu takıma güç katacaklar. Bunlara affedilen Bakaki'yi de katarsak güzel günler yakında...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA