• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Denizli doludizgin NEVZAT GÜZELIRMAK

Denizli doludizgin

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.01.2017, 00:00

Denizlispor artık tam bir deplasman takımı olduğunu aldığı mükemmel sonuçlarla kanıtladı. Şanlıurfa'yı 1- 0, Elazığspor ve Eskişehirspor'u 3-0, Göztepe'yi 4-2 yendiler.
Dünkü Bandırmaspor mücadelesinden çıkarılan bir puan da altın değerinde. Yeşil-siyahlılar artık play-off'u kovalayacaklarını açıkça gösterdiler. Ali Tandoğan'ı, Horozları getirdiği bu düzey için kutluyorum. Feyyaz Uçar da Bandırmaspor'u taş gibi bir takım haline getirmiş. Göztepe'den alınan Gökhan Karadeniz bu takımın orkestra şefliği rolünü üstlenmiş.
Top dağıtıyor, sorumluluk alıyor, gollük şutlar atıyor. Tabii Göztepe'de bu kadar serbest oynayamazdı.
Altınordu'dan transfer Sertaç Çam ile Üstün Bilgi de Bandırmaspor'un kozları hüviyetinde.
Eski Galatasaraylı Emre Güngör de bordo-beyazlıların defanstaki emniyet kemeri. Bandırma'da belki gol izleyemedik ama son derece tempolu, bol pozisyonlu bir karşılaşma vardı. Hele böeyle futbol oynanması güç bir kötü zeminde. Tandoğan dün yabancılardan beklediği randımanı alamadı. Andre Moritz pas hataları yaptı, Tandoğan onu 60.dakikada oyundan alırken isabetli bir değişiklik yaptı. Leandro Kappel vasattı, Alfred Sankoh da öyle. Genç kaleci Kaan özellikle Atabey'in bomboş durumda attığı gollük şutu ayaklarıyla çıkararak takımını bir yenilgiden kurtardı. 19 yaşındaki Alperen mücadelesiyle alkışlanıyor.
Pekçok takımın transfer listesinde ler alması boşuna değil. Denizlispor'un en güzel yanı 90 dakika ayakta kalması kondisyon yönünden sıkıntı çekmemesiydi.
Horozlar öümüzdeki hafta Denizli'de Adana Demirspor'u mağlup ettikleri taktirde play-off iddialarını daha da netleştireceklerdir.
Genç hakem Bahattin Şimşek iyi maç yönetti, sonucu etkileyecek bir karar vermedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA