• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Manisa’ya yakışmadı NEVZAT GÜZELIRMAK

Manisa’ya yakışmadı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.02.2017, 00:00

Son iki maçta 10 gol atmış bir takım. Ümraniye'ye 5, ardından Eskişehirspor gibi bir şampiyon adayına teknik direktörünü değiştirecek kadar şok yaşatan bir 5 gol daha. Manisaspor taraftarını 19 Mayıs Stadına çekecek daha ne yapsın ? Ama üzülerek gördük ki tribünler boş, evde oturmak, ya da pikniğe, deniz kenarlarına gitmek futbola tercih edilmiş. Oysa benim bildiğim Manisa bir futbol kenti, futbolcu yuvasıdır. Manisaspor, Giresunspor maçını elde edeceği puan veya puanlarla tamamlasa rahatlayacaktı ama nedense maça iyi başlayamadı. Rakibe baskı kuramadı, hatalara zorlayacak kanat atakları geliştiremedi. Buna karşılık ligde son 4 maçı kazanan Karadeniz ekibi zirve mücadelesine katılmaya kilitlenmiş.

PEROVİC VASAT

Yunan futbolcuları Dimitriadis çok iyi randıman verdi. İyi mücadele ettiler, Manisaspor'a orta alanda boş yer bırakmadılar. Manisaspor durum 2-0 olduktan sonra risk aldı, Bahattin Köse'nin güzel golüyle ümitlendi ama gerisi gelmedi. Bahattin Köse'nin kaleci Eser'den boş ağlara aşırdığı topu Onur'un çıkarması bence karşılaşmanın kırılma noktasıydı. Durum 2-2 olsaydı Giresunspor panikleyecekti.
Ama dün ne Perovic, ne Gökhan Sazdağı bekleneni verebildi. Rakip son 20 dakikada 10 kişi kalmış, dan-duna dönmüş, önüne geleni ileri vuruyor. Sen sakinleşerek rakibin eksikliğinden yararlanacak ve oyunu kanatlara yayarak bu eksikten yararlanacaksın. Ama Manisaspor bunu yapamadı. Rızvan'a küçük uyarı. Defans oyuncusu ceza alanı içersinde yan pas yapmaz. Bereket İsaac yararlanamadı.
Neyse, maçın genel bir panoramasına bakacak olursak, Giresunspor aldığı 3 puanla zirvede ağırlığını hissettirdi. Tarzan da kurtuluş mücadelesinin kolay olmadığını, ancak savaşarak kazanılabileceğini de öğrendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA