• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Patlama böyle olur NEVZAT GÜZELIRMAK

Patlama böyle olur

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.02.2017, 00:00

Akhisar için Antalya maçı hayat memat maçıydı. Çünkü açık söyleyelim, tehlikeli bölgeye en yakın takımlardan biriydi. Herkes üzerine oynamaya başlamıştı.
Rakipler düşürme hevesini şöyle güçlendiriyorlardı:
1-Takım gol atamıyor, ligin dibindeki Adanaspor'un bile 16 puanı var, Akhisar'ın sadece 13. Büyük koz Rodallega'yı da para uğruna Trabzon'a sattılar, gol atacak adamları kalmadı. 2- Trabzonspor'dan aldıkları oyuncular da fos çıktı. Hani nerde Özer Hurmacı, Olcan Adın, Aykut Çeviker ? bir maç aldılar mı şimdiye kadar. 3- Defansları da güven vermiyor, çok kademe hatası yapıyor, gole neden oluyorlar... 4- Eto'olu, büyüklerin belalısı Antalyaspor önünde hiç şansları yok, farklı yenilirler..." İşte böyleydi dedikodu kumkumalarının incileri (!)

ELEŞTİRİLENLER KAZANDI

Ama bilmiyorlardı ki Akhisar bu maça bilenmiş, kazanmak için andiçmiş. Eleştirdikleri Özer Hurmacı iki nefis gol attı, maçın kahramanıydı. Olcan Adın hırsı ve adam eksiltmedeki hüneriyle alkışlandı. Aykut Çeviker harika bir gole imza atarken sahara basmadık yer bırakmadı. Ve de Mustafa Yumlu. Douglao'nun gidişinden sonra defansın aranan kanı oldu. Arkadaşlarını toparladı, yüzdeyüz gol fırsatlarına ayaklarını ve gövdesini siper etti. İki bek Ömer Bayram ile Lopez kanatları traktör gibi sürdüler, harika asistler yaptılar. Son söz: Akhisar'ı tehlikeye sokamazsınız. Başka kapıya...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA