• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Manisa’ya yakışmadı NEVZAT GÜZELIRMAK

Manisa’ya yakışmadı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.03.2017, 00:00

Maçtan önce ellerimizi ovuşturmuştuk.
Dedik ki, "Liglerin en fazla gol atan takımları arasında bulunan Manisaspor ile Malatyaspor'un düellosu bir futbol ziyafeti şeklinde geçer. Gole doyarız, TFF Birinci Ligin bu en kritik maçlarından birini bir futbolsever olarak hayranlıkla izleriz. Yanılmışız. Her iki takım da birbirinden çekinir havada, "Puanı garanti edelim de goller kısmet" der gibiydiler.
Eskişehirspor'a 5, Ümraniye'ye 5 atan ve ligde, "Kaçın Manisaspor geliyor" sloganını üreten Tarzanlar açıkça görüldü ki Malatyaspor'dan çekinmiş.

BİZİ ŞAŞIRTTILAR

İlk 45 dakikada oyunu genellikle kendi yarı sahalarında kabullendiler, bir kontratak bile organize edememeleri doğrusu bizi şaşırttı. Karafırtınalar, "Bir puan iyidir. Yakalarsak kontrataktan atarsak iyidir" gibi bir plan düşünmüştü galiba.
Konuk ekip, Eren'in organizatörlüğünde Azubuike, Djaliba ve Pereira ile yüklendikçe yüklendi ama gol atamadı. Hakem Yaşar Uğurlu 20.dakikada öyle kritik bir noktada faul icad etti ki inanılmaz. İkinci yarıda tablo değişmedi, galibiyeti arayan taraf konuk EVKUR Malatyaspor, yememeye çalışan Manisaspor'du. Ama 55.dakikada beklenen gol geldi. Pereira'nın sert şutunu İsmail Şahmalı ancak çelince ve Manisaspor defansı da uzaklaştıramayınca araya giren Eren Tozlu takımını öne geçiren gole imza attı. Aynı Eren 72.dakikada ikinci gole de imza atarak işi bitirdi. Ve sarı-kırmızılılar taraftarlarının büyük desteği altında kazanarak Süper Lig'e büyük bir adım daha attılar

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA