• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Futbola bayıldım NEVZAT GÜZELIRMAK

Futbola bayıldım

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.04.2017, 00:00

Manisaspor'la Denizlispor dün Manisa'da öyle muhteşem bir futbol oynadılar ki Süper Lig dahil tüm takımlar bu maçın kasedini alsın da tempolu oyun nasıl oynanır, nasıl pozisyon zenginliği yaratılır, öğrensinler. Ege derbisinde futbol ziyafeti çeken bu iki takıma hayran kaldım, aynı zamanda da hayıflandım. Gerek Manisaspor, gerek Denizlispor nasıl tehlikeli bölgede, ya da civarında gezinirler. Bunların bu futbolla hakkı, zirve mücadelesi olmalı. Denizlispor, "Baskın basanındır" diyerek ilk 45'te mükemmel oynadı. Kappel harikalar yarattı, rakip defansı zor durumlara düşürdü. Sankoh, Ziya ve diğer oyuncular da çok başarılıydı. Kaleci Asil Kaan tecrübesizliğinin yol açtığı hatayla bir gol yerken güzel kurtarışlar yaptı. Manisaspor'da Kappel ve Sankoh'un füzelerini mükemmel plonjonlarla kurtaran İsmail Şahmalı da büyük hatasıyla bir gol yedi ve genç rakibine nazire yaptı.

Manisa kartkolik

Manisaspor'da her maç sık sık görülen sarı kartlar her futbolcunun kabusu.. İsmail Şahmalı, İsmail Haktan Odabaşı, Emrah, Fahri, Metin, Hakan Turan, Peroviç, Ufuk ve Ümit ceza sınırındaydı, Ufuk ve Hakan kartı gördü, cezalı duruma düştüler. Peroviç'i ben son Samsun maçında çok beğenmiş, attığı golü alkışlamış ve artık patlama yapacağını beklemiştim, dün çok kötüydü, Karafırtınalar'ın onu 59. dakikada oyundan alıp Gökhan Sazdağı'nı oyuna alması çok doğruydu. Tarzanlar'ı Bahattin'in golü ateşledi. Baskılar sıklaştı, Manisaspor daha bir cesaretle saldırdı. Zor maçın düğümü ise uzatma dakikalarında Gökhan Sazdağı'nın müthiş golüyle çözüldü. Denizlispor iyi mücadele etti ama Manisaspor bitmek tükenmez enerjisiyle kazanmayı hak etti, kurtuluş ışığını yaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA