• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe’nin uyum sorunu var NEVZAT GÜZELIRMAK

Göztepe’nin uyum sorunu var

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.08.2017, 00:00

Altınordu'nun gerçekleştirdiği Türk Gençlik Şahlanışından her zaman gurur duydum. Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Bu takım yabancı futbolcu olmadan Süper Lig'de oynayacak ve başarılı olacaktır" deyince herkes dudak bükmüş, "Başkan biraz uçuyor" demişti. Ama dün gece Atatürk Stadında süper kaleci Berke Özer'iyle, Murat Uçar'ıyla, Kerim Alıcı'sıyla, Barış Örücü'süyle ve vasatın üzerinde oynayan tam kadroyla öyle bir Altınordu izledik ki hayran kaldık.
Ben de diyorum ki, "Bu takım Süper Lig'de oynamayı hakediyor..."

GÖZTEPE'DE ZOR GÜNLER

Göztepe'ye gelince. Belli ki büyük bir uyum sorunu yaşıyor, zamana ihtiyacı var. Ama ligin başlaması da maalesef eli kulağında. Tamer hocanın kalan günlerde özellikle defansın kademe sorununu çözmesi şart, Takım çok kolay gol yiyor, orta saha pres yapmıyor.
Değerlendirirsek: Beto: Belli ki büyük tecrübe.
Defansın dökülmesi onun da kendisini göstermesini engelledi. Sabri: Bekleneni veremedi.
Onun, mevkiindeki görevinin yanısıra takımdaki ağabeylik vasfını yapıp, defanstaki hataları kapaması gerek. Peybernes: Kademe hataları yaptı, seri hamleler karşısında dağıldı.
Hakan Çinemre: Hiç tehlike yokken geri pas vermesi hataydı, golle sonuçlandı...
Tanju: Zaten defansta kim başarılıydı ki o da başarılı olsun. Rotman: Başakşehir'den başarısıyla tanıyoruz ama varlığıyla yokluğu belli değildi. Castro: Tekniğiyle katkı yapacaktır.
Ceza alanından attığı gol onun forvet arkasında hayli iş yapabileceğini gösterdi. Scarione:
Belli ki tatili uzatmış, eski gücünden uzak, kalitesini yansıtamıyor. Gouffran: Çok methettiler, kariyeri iyi ama onun da zamana ihtiyaç duyduğu açık. Jahovic: Alışık olmadığı yerde sağ kanatta oynatıldı, yadırgadı.
Eğer bir adam gol kralıysa onun yeri değiştirilmemeli.
Ghilas: Belli ki futbol bilgisi yüksek, fiziği iyi ama top alamadı, tutuktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA