• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar’a yazık oldu NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisar’a yazık oldu

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2017, 00:00

B ir takım, bir deplasmanda ancak bu kadar fırsat kaçırabilir. Akhisar Belediyespor gol hovardası olmasaydı, başta Samul Eto'o, şöhretler topluluğu Antalyaspor'u ilk yarıda evinde nakavt edebilirdi. Yeşil-siyahlılar orta sahadaki hakimiyetlerini kontrataklarla süsleyerek Antalyaspor'u şaşırttılar, mahkum ettiler.
Serginho'nun maçın başında attığı golden sonra şaşıran rakiplerini oyundan düşüren Akigolar, kaleci Buffin'la 4 kez burun buruna geldiler, Antalyaspor'a maçı bıraktıracak ikinci, üçüncü, dördüncü golleri, özellikle Paulo Henrique'nin beceriksizliğiyle bir türlü atamadılar. Antalyaspor'un golü ise tam tabiriyle bedavaydı. Ömer Bayram atik davranıp topa vuracakken Aydın Karabulut'a vurma ve golü atma fırsatı verdi. Antalyaspor, uzaktan iki şutunun dışında ilk 45'te Akhisar kalesini hiç tehdit edemedi.

Teselli mükafatı

İkinci yarıda da iyi futbolu oynayan ama gol hovardalığını sürdüren yeşil-siyahlılar üstüne üstlük yenik duruma da düştüler.
Ama bastıran Akhisar'da Mustafa Yumlu ileri çıkarak galibiyeti hakeden takımının beraberlik golünü kaydederek büyük ikramiyeyi kaçırışa hayıflanışa teselli mükafatı verdi. Uzatmada Olcan'ın harika şutunun "Ahlar vahlar" arasında dışarı gitmesi Akhisar'ın şanssız gecesinin son karamsarlığıydı.
Ben Akhisar Belediyespor'u galip gelmişcesine kutluyorum. Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetimi yine yeni yıldızları piyasaya sürerek bu gemiyi salimen başarı limanına götürecekler. Serginho ve Paulo Henrique yakında golcülüklerini konuşturacaklar.
Olcan Adın'ın orta sahadaki başrolü de her zaman iyi sonuçları getirecek.
Yolun açık olsun Akhisar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA