• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Son kozlar SELAHATTİN ERTAŞ

Son kozlar

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.08.2017, 00:00

Fenerbahçe ve Galatasaray'da lig bitimine doğru kongreler var. Aziz Yıldırım ile Dursun Özbek başkan transfer üzerine transferler yaptı. Hele sarı-kırmızılılarınki inanılmazdı.
Sonuçta iki başkan için de sancılı, zor bir süreç 2017-2018 sezonu. Kavgalı, gürültülü, adrenalini çok yüksek maçlar bekliyor onları.
İki tane şampiyon olamayacağına göre biri şampiyon olursa koltuğu kurtaracak, diğeri futbol sahalarına ve kulübe veda edecektir. Diyeceksiniz ki yine Beşiktaş olursa? Kartallar zirvede tamamlarsa, iki başkan için yıkım olacak.

Sarı-kırmızı virajlar

Fenerbahçe'nin bu sezon işi zor... Ezeli rakibi Galatasaray'ın dışında üç rakibi daha sarı-kırmızı renkte.
Puan cetvelinde Galatasaray, Göztepe, Kayserispor bu renklere sahip. Süper Lig'in ilk maçında Göztepe ilk çelmeyi taktı. Bakalım diğer maçlarda ne sonuçlar alınacak?

Beşiktaş yine en büyük aday

sistemi oturmuş tıkır tıkır işleyen bir tek Beşiktaş var. G.Saray ilk maçı mı desem yeni transferlerin kendilerini göstermek istemelerinden mi desem, kontrolsüz güce yükselmiş gözüküyor. Fenerbahçe, iki hatadan iki gol yedi. Ben Göztepe'nin bu kadar yeni oyuncularına rağmen derli toplu oynayacağını tahmin etmiyordum. Sonuçta şampiyon adayına karşı çok iyi başlangıç yapıldı. Hem de en büyük itici güç taraftar tribünde yokken. Trabzon'a son demlerini yaşayan Burak güç ve hava verdi. Ersun hoca işini bilen teknik adam. İlk maçların görüntüsüne göre şampiyonluk adayım Beşiktaş. Fenerbahçe ile G.Saray ikinciliği kovalar. Aradan Trabzonspor sıyrılabilir.
Öngörüm ilk dört sırayı bu takımlar alır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA