• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hataların ağır bedeli ŞENOL KANTÜRK

Hataların ağır bedeli

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2019, 00:00

Tamer Tuna'nın Ç.Rizespor karşısındaki 11'ini görünce şaştık kaldık.
Böylesine kritik haftalarda, düşeceklerin aşağı yukarı belirleneceği aşamada, sen hala arayışa devam ediyorsan, Göztepe'nin ligde kalması da artık mucizelere bağlı kalır. Tam 4 değişik adamla sahaya çıkıyorsun. Beş haftadır yedek bekletilen, kupada bile şans tanınmayan Gouffran'ı sahaya sürüyor, ideal bir santrforunun olmadığı takımda gol atabilecek iki ümit Yasin ve Serdar'ı kulübeye oturtuyorsun.
Yasin'in yerine 5 haftadır forma giymeyen Gouffran'ı oynatıyor, artık Türkiye'nin en kötü defans oyuncuları arasında sayılan Wallace'ı da Kadu'yu kesip adam kovalamayı beceremeyen, sürekli hatalar yapan Titi'nin yanına koyuyorsun. Kadro dışı bırakılan Halil'in (Kol kırılıp yen içinde kalmalı, dere geçilirken at değiştirilmemeliydi) yerine Tayfur'u, Jerome'un yerine de Ghilas'a (Al birini vur ötekine) forma veriyorsun.
Karadeniz ekibinin en büyük silahı Vedat Murigi'ydi ama Tuna o'nun için de özel bir tedbir almamıştı. Kosovalı yıldız Göztepe ceza alanında dolaştı durdu, yan toptan kafayla golünü attı (VAR'la sayılmadı), bir topu direkten döndü. İlk yarıda tek şutunu uzatma dakikasında atan Göztepe, eğer ilk 45'te 67'ye 33 topla oynama zafiyetiyle gol yemediyse sezon başından beri çok çektiği VAR sayesindeydi. Ç.Rize'nin penaltılık pozisyonu ve golü sayılmadı.

DERS ALINMADI

Göztepe ikinci yarıda da ilk yarıdaki tutukluktan ders çıkarmadı. Ç.Rize farka gitmediyse kaleci Beto'nun harika kurtarışları sayesindeydi. Portekizli kaleci yüzdeyüz 4 gol kurtararak takımını ayakta tutmaya çalıştı ama ne yapabilirdi tek başına. Acı gerçek, zaten Beto olmaaı bu takım 4 hafta önce düşerdi. Ç.Rizespor öyle bir golle maçı kazandı ki akıllara zarar. Hiç müdahale görmeden Göztepe ceza alanına giren Karadeniz ekibinde Aatif yürür gibi gitti, golünü attı. Geçen hafta Akhisar maçında Elvis Manu'yu seyreden Titi yine seyirciydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA