• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göz-Göz’e acil transfer sart ŞENOL KANTÜRK

Göz-Göz’e acil transfer sart

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.08.2019, 00:00

M aç Avcı ve Tuna'nın birbirlerine ikramıyla başladı. Avcı, Göztepe'nin zayıf kanadı Yasin-Leo ikilisini zorlayacak silah Quaresma'yı kulübeye çekmiş, Tuna da tam bu maçın adamı, orta sahada topa basıp, şut atabilecek yetenek Castro'ya forma vermemişti.

Beşiktaş ilk yarıda iyi oynamadı, tamam, 67'ye 33 oyun üstünlüğü vardı, iki topu direkten döndü ama öyle Göztepe'yi boğacak, hataya zorlayacak görüntü veremedi.

Göztepe yerine orta sahası etkili bir takımla oynasaydı zorlanırdı. Göz-Göz, rakibin defans zafiyetlerini değerlendirecek bir etki gösteremedi. İstanbul'da patlama yapmasını beklediğimiz Yasin bekleneni yine veremedi, gol beklediğimiz Eren, Jerome'u bile arattı, varlığıyla yokluğu yine belli değildi. Beşiktaş'ı rahatsız eden tek adam Serdar Gürler'di. İlk 45'te kazanılan 10 topun 5'nin rakibe verilmesi, Göztepe'nin pas trafiğinde ne kadar aciz kaldığının işaretiydi. Buna rağmen devre Göztepe'nin inanılmaz hatası olmasa golsüz kapanabilirdi. Uzatmada Caner soldan topu aldı, ne Gassama, ne Titi ne de Sanneh müdahale etmedi, boş bıraktı. Caner getirdi ve Yalçın'a golü attırdı.
Tamer Tuna sınıfta kaldı Tuna yaptığı değişiklik hatalarıyla dün gecenin başarısızdı. Devreyi yenik kapatınca ve orta sahada etkinlik sağlanamayınca bekledik ki Castro'yu oyuna alsın, almadı. Üstelik, Eren'i çıkarıp yenik durumdaki takımını santrforsuz da bıraktı. Yasin'i çıkarıp Castro'yu alışı da pot üstüne pottu. 53.dakikada Göztepe'nin yeni bir defans ve bu kez Beto'nun klasına yakışmayacak hatasıyla Göztepe'yi yaktı. Caner'in soldan ortasına hepsi avlandı.

Ardından yine bir defans+Beto gafıyla Llajiç de üçleyiverdi, bitti. Transferin bitimine sadece bir hafta kaldı. Sepil yönetimine son çağrı:
Göztepe isim yapmış bir stoper, bir orta saha ve bir golcü transfer etmezse düşecek takımların arasından sıyrılamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA