• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zaferden de öte SİNAN GENÇ

Zaferden de öte

sinan.genc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2017, 00:00

Nefes kesen bir maçtı, hem oynayan, hem izleyen müthiş zevk aldı. Top bir o yanda, bir bu yandaydı. Maçta yok yoktu... 5 gol atıldı, iki ekip adına en az da 15-20 net gol pozisyonu vardı.
Sahadaki 22 futbolcu 90'a 120 metrelik alanda basmadık yer bırakmadı. Tribünde taraftarlar hiç oturmadı. Goller nefisti, heyecan muhteşemdi. Maç kadar herkes Adana Demirsporlu Pote ile Göztepeli Adis Jahovic'e odaklanmıştı. Adis 2 gol attı, en az 5 de kaçırdı ama gol sayısını da 18'e çıkarttı Göztepeli taraftarlara çifte parti yaptırdı. İki sezondur Göztepe'nin belalısı olan Adana Demirsporlu Mickael Pote hep pusudaydı ama Emre Can ona en büyük prangaydı.

Sanki yeniden doğdu

Lokman Gör hem defansta, hem ofansta oynadı, attığı golle iyilerin en başlarındaydı.
Lokman golü attı, herkes atılan gole sevinemeden Tiago'nun santradan tek topla attığı gole bakakaldı. Adana Demir maçı hiç bırakmadı. Skor 3-1 olduktan sonra daha da saldırdı, Onur Akbay'ın bitime bir dakika kala attığı gol nefeslerin tükendiği anlardı. Dakikalar geçmedi, pozisyonlar bitmedi, o son saniyeler tükenmeyen saatlerle eş değerdi. Taki hakem son düdüğü çalana, orta noktayı gösterene kadar. Evet, Göztepe sanki yeniden doğmuştu. Play- Off'a bile girer mi diye düşünürken alınan bu onurlu galibiyet, galibiyetten bile öteydi.

Bizi yanılttılar

Niye yalan söyleyeyim ben ümidimi yitirmiştim son 9 maçta 22 puan kaybeden Göztepe adına... Bırakın ilk 2'yi bu takım Play-Off'a bile giremez diyenlerdendim.
Elazığ'dan 5, Eskişehir'den 4, Bandırma'dan 3 yiyen bu takımın Adana Demir maçında şansını az görüyordum. Yanıldım, yanılttılar futbolcular müthiş oynadılar... İnşallah bir maçlık değildir bu coşku, inşallah sezon sonuna kadar sürer ve Göztepe belki ilk 2'den direkt, belki de Play-Off'tan İzmir'i mutlu eder... Neden olmasın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA