• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yarışa devam YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Yarışa devam

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2016, 00:00

Balıkesirspor'un Türkiye için turistik ve ulaşım yönünden taşıdığı önemini herkes biliyor, kabul ediyor. Peki futbol... İşte orada bu takımın hak ettiği başarıyı yakaladığını söyleyemiyoruz. 38 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'de fazla tutunamadı ve asansör takım olarak indi.
Beklentimiz yeniden bu en büyük lige dönmesi de maalesef TFF Birinci Lig'de bu konuda bekleneni veremiyor, kırmızı-beyazlı camia kent bilinciyle takımın arkasında duramıyor.
Haftalardır mali kriz yaşanıyor.
Dolayısiyle, başta Bekamenga olmak üzere bazı yıldız futbolcuları devre arasında ayrılmaya çalışıyor. Yönetimin, iş aleminden maddi destek alarak maratonu sonuna kadar sürdürmesi, takımın en azından play off torbası içersinde bulunması gerekiyor.
Camianın evladı Can Cangök'ün teknik patronajında başaracaklarına inanıyorum.


Bal-Kes rahat bir galibiyet aldı

Dünkü maça gelince. Ev sahibi mutlak üç puan umudu ile sahaya çıkmıştı. İlk yarıda rakibine oranla üstün ve güzel bir futbol ortaya koymuştu. Kırmız-beyazlılar 31. dakikada Oğuzhan'ın çok şık bir golü ile öne geçerken, 44. dakikada İshak'ın penaltıdan attığı ikinci gol ilk yarının sevincini katlıyordu.
İkinci yarı ile birlikte ev sahibi ekip, rakip takımın üzerine gitmeye devam etti ve farkı artırmak istedi. Rakip takım ise sanki ligden kopmuş bir hava içindeydi dünkü 90 dakikada. Bal-Kes'ler, 73. dakikada Burak ile golleri üçlerken, 84. dakikada Glumac'ın kendi kalesine attığı gol yürekleri bir an olsun hoplatmıştı. Ne varki takımın golcüsü Bekamenga, 89. dakikada takımının dördüncü ve son golünü atarken üç puanın gelişini müjdelemişti. Balıkesirspor, aldığı bu farklı galibiyetle zirve yolunda devam işaretini verdi ama devre arasını da iyi değerlendirmesi gerektiğini vurgulamak isteriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA