• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Douglao’nun hediyes YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Douglao’nun hediyes

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.09.2016, 00:00

Süper Lig'in Egelisi Akhisar Belediyespor, umutlu gittiği Karadeniz deplasmanından maalesef puansız döndü. Akigo geri dörtlüsündeki başarılı elemanı Douglao'nun 49. dakika yaptığı büyük hatanın faturasını pahalıya patladı. Bir puanın gelmesi beklenirken, ikinci yenilginin alınması üzüntü yarattı. Ligin ilk maçında Kayseri deplasmanından üç puanla dönerek umutlanan yeşil-siyahlılar, G.Saray'dan sonra Rize'ye de yenilerek ikinci darbeyi yedi. Rizespor'un karşısına, Cihat Aslan'ın ardından takımın başına geçen yeni patron Tolunay Kafkas ile çıkan Akigolar'da futbol açısından yeni bir anlayış bekleniyordu. İdeal onbirden Sami yedek kulübesine çekilmiş ve yerine Ömer konulmuştu. Maça iki takım da temkinli başladı. Fazla riske girmeden, rakibin hatasını bekleyip, kontrataklarla gol aramak istediler. Ev sahibi Rizespor, ileri uçta Atiemven, Akhisar Belediyespor ise Rodellaga ile sonuç arıyordu. Ancak ilk 45 dakikada Akigo pozisyon yönünden rakibinden daha zengindi. 25. dakikada Soner'in sağ kanattan yaptığı ortada Rodallega'nın kafa şutunda top kalecide kaldı. 30. dakikada bu kez Rodellega'nın ortasında Vaz Te'nin altı pas içinde topu kaleciye teslim etmesi, ilk yarının golsüz kapanmasını sağlıyordu.

İkinci yarıda özellikle ev sahibi Rizespor risk almak zorundaydı. Akhisar Belediyespor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Aykut ile Onur'u oyuna alıp 4-4-2'ye döndü. Ama bu sistem değişikliği rakip Rizespor'un işine yaradı. Orta sahayı kalabalık tutan Karadeniz ekibi, Akhisar kalesini ablukaya aldı. Nitekim 49. dakikada Douglao, kendine güveninin kurbanı oldu ve öyle bir hata yaptı ki, Rizespor'a golü adeta hediye etti. Bu golden sonra ikinci yarıda oyuna giren Aykut'un ikinci sarı kartı görerek oyundan atılması Akhisar Belediyespor'un puan umutlarını iyice azalttı ve ikinci yenilgi geldi. Akhisar'daki Tolunay Kafkas dokunuşunu önümüzdeki maçlarda göreceğimizi umuyoruz. Çünkü Akigo toparlanmazsa, sıkıntılı bir sezona girebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA