• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İsimleri var kendileri yok YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

İsimleri var kendileri yok

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.09.2016, 00:00

Büyük umutlarla gelmiştik Arena'ya. Son gün takıma katılan tecrübeli oyuncuları izleyecektik. İsimlere bakın; Veli, Murat, Emre Toraman, Onur Alkan, Zafer. Yedekleri de sayalım mı? Sertan, Emin, İlyas ve Erkan.
Umutluyduk bu maçtan. Ancaaak rakibin kadrosunu görünce daha maç başında kafamızda soru işaretleri oluşmaya başladı. Oyunculara baktık, hepsi Süper Lig patentli. Engin, Nobre, Mehmet Albayrak, Fahri Tatan ve Sinan Morgil.
Korokor bir mücadele bekliyorduk. Bizim gözümüz tabii ki Bucaspor'daydı. İlk 45 dakikada top çeviren daha üstün olan taraf maalesef Erzurum'du. Bucaspor evinde oynamasına rağmen rakibine oynadığı oyunla karşılık veremeyince hapise düşmüş gibiydi. İlk yarı golsüz kapanırken, gözlerimiz ikinci devrede teknik direktör İlker Seven'in yapacağı hamlelere takılmıştı.
Emre Özkan-Erkan değişikliği takıma hayat verecek derken tam tersiyle karşılaştık. Zafer'in oyundan sürekli düşmesi, orta sahada yaşanan sıkıntı, gol yollarına atılamayan toplar Bucaspor'un başını dertten bir türlü kurtaramadı.
70. dakikaya geldik. Engin Baytar'ın çıkmasıyla oyuna giren İzmir'den yetişme Halil İbrahim, oyunun kaderini değiştirdi. Buca defansını süratiyle yıktı, geçti. Fahri Tatan'ın yaptığı iki muhteşem asisti, 'Es' geçmedi. 3 gol atarak hat-trick yapan İzmir patentli Halil İbrahim, Bucaspor'un ipini çekti. 3 puanı silinen Bucaspor'un bunu telafi edeceğini zannederken elinde hiçbir şeyin kalmaması da büyük kayıptı. Bucaspor'da isim yapmış futbolcular vardı ama kendileri sahada maalesef yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA