• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gurur gecesi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Gurur gecesi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2016, 00:00

Altınordu A.Ş'nin ilginç çıkış ve söylemleriyle tanınan başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın kırmızı-lacivertli takımın geleceğini etkileyen şu sözlerini tartışıyor İzmir'de futbol kamuoyu:"Paralı askerler, sizin anlayacağınız lejyonerler. Profesyonel iş yapıp bu takımın forması ile sahaya çıkanlar...Bu formayı adam gibi giyin ve 2016 yılının son maçından sonra gidin !
Yani Özkan, altyapıdan yetişmeyip transfer edilenlere 96 gün sonra veda mesajı verdi, 2017'de bu takımda oynayamayacaklarını söyledi. Zamanı mıydı ki. Eğer böyle bir düşünceniz varsa, transfere girişmez, daha lig başlamadan tavrınızı, hedefinizi ilan ederdiniz. Şimdi hitap ettiğiniz bu takıma transferle gelen futbolcuların ruh hallerini düşünebiliyor musunuz ? İstedikleri kadar futbolu sevsinler, istedikleri kadar forma aşkıyla oynasınlar hep beyinlerini aynı soru kurcalayacak:"Ben ara transferde ne yaparım, nereye gidebilirim ki ?" Ama afaroz edilseler de gönderilirlerse gönderilsinler de, yine de bu köklü kulübe hizmete and içmişlerdi.
Adana'dan değerli bir puan getirmişlerdi, üstüne bir büyük zaferi daha koydular.
Rakip lider Yeni Malatyaspor'du, yıldızlar topluluğuydu konuk takım, onu da yenerek ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar, zirvede de deprem yarattılar. İlk yarıyı Umut Sözen'in nefis golüyle değerlendiren Altınordu durumu 3-0 yapabilirdi ama ikinci yarıda da Y.Malatyaspor adeta tek kale oynadı.
Kaleci Erce yüzde yüz 6 gol kurtararak takımını sırtladı. Helal olsun size Altınordulular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA