• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
A.Ordu’yu nasıl sevmezsiniz ? YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

A.Ordu’yu nasıl sevmezsiniz ?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2016, 00:00

Atatürk Stadı'nda kadrolara bakıldığında bir adalet yok. Konuk Mersin ekibi sanki Birleşmiş Milletler gibi. Kaleci Bulgar Mihaylov, defansında Sırp Mitroviç. Orta sahada Bolivyalı Pedriel ve forvette 35 yaşındaki Brezilyalı Tita. Üstüne üstlük, Beşiktaş dahil pek çok büyük kulübün formasını giymiş, ünlü golcü Sinan Kaloğlu ve de uzun yıllar başarılı futbol oynamış, tecrübeli Güven Varol. Altınordu ise malumunuz. Şeytanların, "Biz Türk gençleriyle sonuca gideceğiz. Derece ne olursa olsun, umrumuzda değil...". Felsefe harika.
Sahaya sürdüğü gençler, Tita, Pedriel ve Sinan Kaloğlu'nun neredeyse yarı yaşında. Ama futbolu 90 dakika doyasıya yaşıyorlar, ellerinden geldiği kadar mücadele ediyorlar ve kazanıyorlar da. Mersin gibi Süper Lig havasını daha geçen sezon soluyan bir takımı farklı skorla dize getirmek ne kadar anlamlı ve büyük başarıdır ki. Çorbada tuzu olan herkese helal olsun. Nasıl alkışlamayalım ?. Altınordu ligde nereye kadar gider bilemeyiz ama tehlike yaşamayacağı kesin. Hele yağmurlar yağsın, soğuklar başlasın ,bu gençler yağmur-çamur ayakta kalır, diğerleri yıkılırken. Altınordu dün Mersin önünde ilk yarıda öne geçebilirdi ama, Manisalı hakem Çağatay Şahan, Erdoğan Yeşilyurt'u gole giderken yaka-paça indiren Mitroviç 'in penaltılık hareketini cezalandırmaya cesaret edemedi, üstelik kırmızı kartta çıkardı. Devre biterken Üstün Bilgi'nin topla tabiri caizse çarşafa dolanarak net golü harcaması üstüne tüy dikti. Altınordu ikinci yarıda sergilediği fırtına gibi futbolla rahat bir zafere imza atmayı başardı. Önce Üstün Bilgi, 1.94'lük basketbolcu fizikli Bulgar kaleci Mihaylov'un yan toptaki hatasını affetmedi ve ilk gole imza attı. Ardından 2. yarıda Umut Özen'in yerine 74. dakikada oyuna katılan Sertaç Çam, harika bir vuruşla galibiyeti garantiledi. Ve Erdoğan Yeşilyurt bu futbol şova son noktayı koyan isimdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA