• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Üzülmemek gerek YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Üzülmemek gerek

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.10.2016, 00:00

Olmadı mı olmuyor... Bucaspor üst üste iki maçını kazanıp hanesine 6 puan yazdırınca, "3'te 3 neden olmasın" deyip gittik Buca Arena'ya. Kadrolara bakınca geçen haftaya göre Bucaspor'da iki değişiklik vardı. Umutluyduk. Ancak;
Evdeki hesap çarşıya uymadı, özellikle maçın ilk yarısında... İyi bir futbol ve gol beklerken bir de baktık ki rakip Sivas Belediyespor genç ve dinamik oyuncularıyla sahada müthiş işler yapıyor. Bu ligin hocası Mustafa Çapanoğlu yönetimindeki Sivas Belediye, ev sahibi Bucaspor'u ilk yarıda sahasına hapsedip adeta dövdü. 16. dakikada Bucasporlu Veli'nin kendi ceza sahası içinde penaltıya sebebiyet vermesi hiç de affedilecek gibi değildi. Ozan'ın golüyle öne geçen rakip takım daha sonra adeta sahada şov yaptı. Bucaspor ilk yarıda atağa çıktığı bütün pozisyonları bonkörce harcadı, dönen toplara bir türlü sahip olamadı. İlk yarı böyle bitecek diye beklerken, 45. dakikada Erkan'ın golü ikinci yarı için Buca'ya ümit ışığı oldu. İkinci 45'te Bucaspor'un teknik direktörü İlker Seven, Ahmet'i çıkartıp Onur'u sahaya sürerek orta sahayı hareketlen dirmeye çalıştı. Zafer'i sağ tarafa, Abdullah'ı da sağ öne çekince, "herhalde hoca hücum gücünü artıracak" sandık. Ama bu umut ancak 10 dakika sürdü. Çünkü Zafer tekrar sağ kanada geçti. Abdullah da yine eski yerine. Yani aynı tas, aynı hamam misali oyun devam etti. Ofspor ve Kocaeli Birlik maçında seyrettiğimiz Bucaspor dün tutuktu. Bucaspor hedefini belirleyeceği maçta beklentilere karşılık veremedi. Orta sahada ve kanatlarda yaşanan sorunlar hücumu da etkileyince Bucaspor açısından pozisyon kısırlığı yaşandı. Lig uzun maraton. Neden 3 olmasın diyebiliriz ama alınan 1 puana da üzülmemek gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA