• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yedinci maçta zafer YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Yedinci maçta zafer

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2016, 00:00

Sıkıntılı iki takımın mücadelesini izledik. 90 dakika sonucunda çıkacak olan netice çok önemliydi. Kim 3 puanı alırsa puan cetvelinde birbirlerinin üstünde yer alacak, biraz olsun rahat nefes alacaktı. Ev sahibi Akhisar Belediyespor, ligin yeni takımı Adanaspor karşısına çıkarken oynadığı son 6 maçta galibiyet yüzü görememenin stresini yaşıyordu. 7. maçında mutlu bir sonuç ve üç puan arıyordu Manisa 19 Mayıs Stadı'nda. Karşılaşmanın ilk yarısına 3 puan arzusu ile başlayan ev sahibi Akigolar, teknik patronları Tolunay Kafkas ile değişim gösteriyordu.
Tam saha pres, kanatlardan gelerek uzun ortalarla gol pozisyonları yaratmak için adeta Adanaspor üzerinde baskı kurdu. Ve bu baskısının semerisinide 15. dakikada gördü. Takımın golcüsü Rodellega, bu dakikada Custodio'dan aldığı pasla topu ceza sahası içinden ve çarprazdan rakip ağlara gönderirken, tribündeki taraftarlarını da sevindirdi. İlk yarının geri kalan dakikalarında yine gol arayan ekip Akhisar Belediye oldu. Orta sahanın göbeğinde oynayan tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı'nın da başarılı oyunu göze battı. Akigolar soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
İkinci yarının başlangıcı rakip Adanaspor açısından iyi oldu. Rakip takım soldan Roni ve Magaye ile Akhisar kalesine gelirken, kalede devleşen bir Lukac vardı. Başarılı file bekçisi, bu yarıda rakip atakları güzel kurtarışları ile bertaraf ederken, alınan üç puanda da büyük rol oynuyordu. Dünkü maçın sonucunda Akhisar Belediyespor üç puanı alırken, atan ile tutan'ının başarısını görüyordu. Evet Akigolar, oynadığı son 7 maçında galibiyetle tanışırken, rakibininde puan cetvelinde üstüne çıkıyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA