• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Emre neden kulübede ? YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Emre neden kulübede ?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.11.2016, 00:00

Altay için fırsatlar bir bir kaçıyor. Teknik direktör Serdar Sabuncu'nun gönderilmesiyle iş başına gelen teknik direktör Ümit Turmuş da Altay'a çare olamadı. Manavgat, Kütahyaspor, Karacabey ve arkasından dünkü Bayburt maçları.
Tek galibiyet, iki beraberlik ve bir de mağlubiyet.
Anlayacağınız kaçan 7 puan. Bu puan Altay'ın hanesine yazılmış olsa şimdi liderdi. Liderlikten vazgeçtik, bu futbol ile bu anlayışla belki Play-Off'ta kaçabilir Altay takımında. Dünkü maça giderken, artık üç puanlık bir sevinç yaşabiliriz dedik kendi kendimize. Ancak... Mücadele öncesi maç listesi elimize geldi. Teknik direktör Turmuş, son haftaların başarılı elemanı Emre'yi yedek kulübesine çekmiş, orta sahaya Atakan, Halil Karataş ve İbrahim Akın'ı monte etmiş. Bir baktık ki listeye takımda 6 sol ayaklı futbolcu var. "Hayırdır" dedik kendi kendimize.
Maç başladı ve ilk yarıda siyah-beyazlı takımın tüm hücumları sağ kanattan geliyor. Sol kanatta kimse yok. Hüsamettin'de Murat Uluç ile birlikte dip dibe oynuyor. Ve sizin anlayacağınız top sağ kanat ile hücum ortasında yer alıyor. Akınlar salla-pati geliyor ve gol yok. İkinci yarı başlarken Emre'nin oyuna alınışını beklerken, bir değişikliğin olmadığını gördük. 62. dakikada Murat Uluç'un rakip kale dibinden attığı gol ile sevinirken, 64. dakikadaki iki değişiklik Altay'ın dahada hücum gücünü çoğaltır zannettik. Ne varki olmuyordu. Altay'ın orta sahası yol geçen hanı, geri dörtlü ise ağır elemanlardan kurulduğu için rakip Bayburt beraberlik golünü atmakta gecikmedi.
İşin başına geçtiği günden itibaren hücum futbolunu Altay'a benimsetmeye çalışan Ümit Turmuş hocanın, öncelikle orta saha ve defans bloğunu ele alması gerekir. Hücum gücünde iyi elemanların var ama kurguyu da iyi yapmak lazım.
Yoksa, içerde ve dışarda puanlar gider, Altay'ın da şampiyonluk umutları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA