• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zor dostum zor YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Zor dostum zor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.11.2016, 00:00

Manisaspor için Samsunspor maçı üç değil, 6 puan değerinde bir maçtı...
Bir galibiyet Tarzanlar'ın son sıradan kurtulmasını sağlayacak, lige daha umutla bakmasına vesile olacaktı. Ligin ilk maçında Elazığspor'u yenen ama ardından üç puanı bir arada göremeyen siyah-beyazlılar 9 haftalık hasreti Samsunspor önünde bitirmek istiyordu. Ne varki, her şeye rağmen olmadı. Siyah-beyazlılar 19 Mayıs Stadı'ndaki kritik maçın ilk 45 dakikasında bir türlü bekleneni veremedi. Aslında Samsunspor'da maçın tatsız tuzsuz geçmesine büyük katkıda bulundu. Her iki takımın futbolcuları 26. dakikaya kadar adeta orta sahada kör döğüşü yaptılar. Sakatlıklar boldu ama pozisyon yoktu. Ev sahibi takımın forvet oyuncusu Eneramo, 26. dakikada ceza sahası dışından attığı şutla topu kaleciye teslim etti.
Aynı futbolcunun 31. dakikada serbest atışında topu son anda rakip kaleci Furkan köşeden çıkarmasa, Manisaspor ilk yarıda golü bulacaktı. Bu dakikadan sonra futbol yine orta sahada seyretti ve ilk yarı golsüz kapandı.
Tarzanların teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ikinci yarıya başlarken takımdan Eneramo'yu çıkardı ve oyuna Hakan Turan'ı sürdü. Forvetin en ileri ucuna da Bahattin'i yerleştirdi. Karafırtınalar'ın böyle bir değişikliğe neden gittiğini doğrusu pek anlayamadım.
İlk yarıda forvette tek koşan, şut atan adam Eneramo'ydu. İkinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi keyifsizdi. 59. dakikada rakip takımdan Zola'nın kırmızı kart görerek oyundan çıkması ile Manisaspor büyük bir avantaj yakalamıştı. Eksik rakip önünde gol bekleniyordu Tarzan'dan ama biraz beceriksizlik, biraz da şanssızlık olmayınca oldurmadı golü. Sonuçta Manisaspor bir zamanlar büyük başarılara imza attığı 19 Mayıs Stadı'ndan boynu bükük ayrıldı. Bu arada düşme hattından uzaklaşmak isteyen Tarzanlar'ın, tribünlerde yalnız bırakılması hiçte hoş değil. Anladığımız kadarıyla Tarzan'ın işi zor hem de çok zor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA