• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu altın buldu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu altın buldu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.11.2016, 00:00

Altınordu için de, Balıkesirspor için de, ligin en kritik sınavlarından biriydi. Çünkü kazanan 19 puana yükselecek, Eskişehirspor'u geçerek ilk 4'e ismini yazdıracaktı. Şeytanlar, ilk yarıda geçen haftalara oranla tutuk bir görüntü verdi. Teknik direktör Can Cangök, Bal-Kes'lerde havayı değiştirmiş, hırslı ve skor isteyen bir takım yaratmış. İyi oynuyorlar ama gol yollarında yeterince etkili değiller. Bekamenga dün tutukluk yaptı. Altınordu defans arasında sıkışıp kaldı. Maç sanki iki boksörün ringde birbirine indirici yumruk indirmesini bekler ortamda geçti. Altınordu forvetinde ise Üstün, orta sahada Umut, ayaklarına geçirdikleri topu ezmekle gol fırsatlarını bir bir harcadı.
İkinci yarıda kırmızı-lacivertliler daha agresif oynadı.
Teknik patron Hüseyin Eroğlu, 61 ve 69. dakikalarda Üstün ile Serkan'ı oyundan alarak Göksu ve Kenan'ı oyuna sürdü. Sağlı-sollu gelen ataklar Balkes savunmasını zorlamaya başlarken Balıkesirspor'u ayakta tutan kaleci Vukovic oldu. Maçın beraberlikle biteceği sanılırken A.Ordu uzatmada güldü. Penaltıyı değerlendiren Şeytanlar 3 puan kazandı ve yürüyüşünü sürdürdü. A.Ordu'da kaleci Erce, Sinan ve Abdülkadir göz dolduran isimlerdi. Dünkü maçta Altınordu ve Balıkesirli taraftarların kaynaşması, centilmence tezahürat yapmaları, 3 puandan daha önemli kazanç, Türk Futbolu adına... Örnek olacak bir tablo. Hakem Abdulkadir Bitigen uzatmada A.Ordu lehine verdiği penaltı kararında haklıydı ama ilk yarıda Balıkesirli Burak Çalık'ın cezaalanında indirilmesi de bize göre penaltıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA