• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Büyüksün Altınordu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Büyüksün Altınordu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.02.2017, 00:00

Bir tarafta Adana Büyükşehir Belediyesi'nin maddi, manevi kanatları altına aldığı Adana Demirspor. 6 yabancısı var. Bunlardan 5'ini A.Ordu'ya karşı sahaya sürdü. Pote, Tiago, Leroy George, Raspapoviç ve Waldison. Adanalılar İzmir'den oyuncu transferine bayılıyor, belli. Eski Karşıyakalı Onur Akbay, Servan Taştan ve Tiago, Göztepe'den Leroy George ve Altınordu'dan Berkay ve de Oğuzhan. Mavi-lacivertli kulübün taraftarları da otobüslerle İzmir'e çıkarma yapmış. Ama kazanmak için şöhretli olmak, zengin olmak yetmiyor. Sahaya herşeyini vereceksin, hırs ve mücadele azmin üst seviyede olacak. Altınordu'nun yaptığı gibi. Yabancısız mücadele eden Şeytan, gerçekten Türk gençliğinin idealist temsilcisi olarak alkışlanıyor. 90 dakika korakor mücadele onlarda. Formasını terletmeyen yok.
Güvenecekleri, sakin olmalarını sağlayacak bir ağabeye ihtiyaçları vardı. Hasan Kabze geldi, o eksik de bitti

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Altınordu 2. yarıda rakibini sarstı, sarstı, sonunda devirdi, teslim aldı. Kondisyon yetersizliği gösteren ve 4-2-4 oynayıp orta sahada zaaf gösteren Adana Demirspor önünde oyun hakimiyetini eline geçiren Altınordu, zafere ulaşmak için uzatma dakikalarını bekledi. Erdoğan'ın kaleci Zülküf'le burun buruna kaçırdığı gol, Hasan Kabze'nin iki kez uygun durumda pozisyonları değerlendirememesi Şeytanların kahroldukları pozisyonlar olarak kayda geçti.
90+2'de Beykan'ın füzesi jeneriklik bir golü getirdi. Bu galibiyet A.Ordu'yu tehlikeli bölgeden tamamen kurtardı. Uzatmada attığı golden sonra kırmızı-lacivertliler şu sloganı söylüyordu:
"Biz bitti demeden maç bitmez...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA