• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tutmayın artık Manisa’yı YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Tutmayın artık Manisa’yı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.03.2017, 00:00

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşması o kadar değerli ve kritikti ki ben diyeyim 6 puan, siz deyin daha fazlası. Manisaspor için galibiyet olmazsa olmaz bir hedefti. Çünkü rakibi Bandırma da ligde bir puan üzerindeydi ve onlar da tehlikeli bölgeden sıyrılmak için bu maçı çok önemsiyorlardı. Karşılaşma ayrıca birbirlerini iyi tanıyan iki teknik direktör Sait Karafırtınalar ve Yusuf Şimşek'in de bir taktik düellosunu içeriyordu. İkisi de çalıştırdıkları kulüplerde başarılarıyla tanınmışlardı. Şimşek, Bandırma'da başarısızlıklar üzerine istifa eden Feyyaz Uçar'ın yerine kurtarıcı olarak gelmişti. Ama Karafırtınalar hocanın Manisaspor'u bu önemli maça çok iyi hazırladığını ilk 20 dakikada gözlemledik.

Goller ardı ardına geldi

Henüz 5. dakikada Savaş gol perdesini açtı, ardından bu takımın süper yıldızı Bahattin takımına galibiyet sigortası veren ikinci gole imzasını attı.
İsmail Haktan Odabaşı durur mu? O da güzel bir şutla, "Manisaspor yine gol rekoru mu kıracak?" dedirten üçüncü golü 23. dakikada kaydediverdi.
İsmail Haktan Odabaşı'nı geçmişten biraz tanıtalım.
Bu genç futbolcu Balçova'dan Göztepe altyapısına gelmişken lisansı çıkartılmadan Bursaspor'a transfer edilmişti. Bu genç yetenek Manisaspor'a dün 4. golü de kazandırıverdi.

Hepinize teşekkürler

Ve Bahattin Köse de kronometreler 30. dakikayı gösterirken inanılmaz bir sonucu işaret eden bol gollü maça 5. gol olarak ekleyiverdi, Bu gol Bahattin'i 10 golle gol kralı adayları arasına soktu.
Ve günün kahramanı İsmail Haktan Odabaşı hattrick'le işi yarım düzineye bağladı. Manisaspor, Bandırmaspor önünde gövde gösterisi yaparken, "Manisa'yı çukura çekebilir miyiz?" diyenlere, "Başka kapıya. Ben maratonun sonuna dek çok takımın başını yakarım ve tehlikeyle işim olmaz mesajı verdi. Sonuçta tüm takımı kutluyoruz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA