• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yazık oldu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Yazık oldu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2017, 00:00

İkinci devrenin flaş takımı Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor Manisa 19 Mayıs Stadı'nda kritik bir maça çıkmıştı.
Karadeniz ekibi ligin ikinci yarısında aldıkları sonuçlarla rakiplerine gözdağı veriyordu. Trabzon ekibi teknik direktör Ersun Yanal ile ligin tozunu atarken, ev sahibi Akhisar Belediyespor'da zorlu rakibine sürpriz yapıp rakibine evinde kaybetmeme geleneğini sürdürmek istiyordu. İlk dakikalardan itibaren sağlı-sollu ataklarla Trabzon kalesine yüklenen Akigolar. Olcan'nın nefis pasında Cikalleshi ile umutlandı. Bu dakikadan sonra Akhisar rakibi orta sahaya hapsederken Trabzonspor, hücuma çıkamadı. Ne varki Yusuf ile Olcay'ın, sıkı markaj altında tutulması Akigo'nun ilk yarıyı istediği gibi bitirmesini sağladı.

Yanal'dan önemli hamle

İkinci yarıya ev sahibi takımda değişiklik yoktu. Trabzonspor'un teknik patronu Ersun Yanal, ilk yarıda beklenileni veremeyen Yusuf'u oyundan alıp N'Doye'yle forveti güçlendirdi. Rodallega ile Akigolar'ı ikinci yarının başından itibaren bunaltmaya başlayan Trabzon 58. dakikada N'Doye'nin ayağından gelen beraberlik golüyle umutlandı, hırslandı. Trabzonspor yüklendikçe yüklendi Akhisar kalesinde panik yapınca son belli oldu. Rodallega'nın kaleci Bora tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı eski Akhisarlı Uğur ağlara gönderip işin rengini belli etti. Trabzonspor bu golle rahatlarken, Akigolar beraberlik için her hattı ile saldırdı. Riski alan ev sahibi golü kalesinde gören taraf oldu. N'Doye ile gelen 3. gol Trabzonspor'a ikinci yarının 8. maçında galibiyet getirirken, Akhisar hayal kırıklığı yaşadı. Akhisar skoru akıllıca korusaydı maçtan en azından puan alabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA