• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nerede yanlış yapıyoruz? YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Nerede yanlış yapıyoruz?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2017, 00:00

Samsunspor Doğanlar Stadına çıkarken ister istemez geçmişe, Karadeniz Takımının Gol Kralları Tanju Çolak, İlhan Mansız, Tümer Birol ve Celil gibi yıldızlarıyla Birinci Türkiye Liginde at koşturduğu titrettiği dönemlere gittik.
Kırmızı-beyazlı takımın TFF Birinci Lig'de kurtuluş mücadelesi vermesi, gerçekten üzücü ve bu büyük tarihi kente yakışmayan bir durum. Maçtan önce iki takımın mali tablolarına baktım. Samsunspor'un toplam değeri 17 milyon 720 milyon, A.Ordu'nunki ise sadece 1 milyon 300 bin lira. İnsan bu maliyet tablosunu görünce Altınordu'nun buraya kadar gelişini bile takdirle karşılıyor. Ama Şeytanlar dün bir 45 dakika oynadı, yakışmadı. Ev sahibisin gençler topluluğusun, sezon sonuna gelindikçe rakipler düşerken sen bu özelliklerini sahaya yansıtıp sonuç aramalısın.

DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUZ

Altınordu'yu sezon kapamışçasına gayesiz görmeye içimiz elvermiyor. İzmir'de daha önce Göztepe'ye gelip beğenilmeyen Famoussa Kone, Altınordu'dan transferleri Göksu Türkdoğan ve Kenan, yine eski Karşıyakalı kaptan Mustafa Sevgi ve de Manisaspor'dan tanıdığımız Murat Gürbüzerol'a bel bağlayan Samsunspor ilk yarı son derece baskılı oynadı, 4 önemli gol fırsatı yakaladı.. İkisinde de A.Ordu'nun her geçen hafta form grafiği yükselen genç kalecisi Erce Kardeşler çok başarılıydı.
Altınordu koca devre biterken bir tek kez bile rakip kaleye gidemedi. İkinci yarıda da Samsunspor'uh kazanma iştahı sürdü÷ Önce A.Ordu'nun gözden çıkardığı Göksu Türkdoğan, ardın Göztepe'nin takımda istemediği Kone peşpeşye golleri sıralayarak takımlarını galip getirdiler.
Aaca karar verirken yanlış mı yapıyoruz düşünmeliyiz. Neticede Samsunspor kurtuluş puanlarını İzmir'den aldı götürdü.
Düşünmek bile istemiyoruz ama Altınordu sıkıntıya girer mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA