• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Horoz kazanabilirdi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Horoz kazanabilirdi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.03.2017, 00:00

Denizlispor, "Baskın basanındır" diyerek başlama vuruşuyla birlikte Gaziantep B.Ş.Belediyespor'un üzerine üzerine gitti ve 5. dakikada Yasin Ozan'ın güzel golüyle rakibinin tüm planlarını altüst etti. Horozlar, şuursuzca yüklenen rakiplerinin zaaflarından yararlanarak bol bol pozisyon yakaladı. 13. dakikada aynı Yasin Ozan uygun durumda ikinci gole de imzasını atsa, Denizlispor galibiyeti garantileyebilirdi. Gün Yasin Ozan'ın günüydü. 70'de topa iyi kafa vurabilse ve takımını kazandıran gole imzasını atabilseydi günün kahramanı olacaktı.
Yine de pozisyon kovalayan ve etkili bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. Denizlispor'un iki yıldızı altyapıdan genç kaleci Asil Kaan ve tüm Türkiye'nin hayranlıkla izlediği Alperen inanıyorum ki Süper Lig takımlarının transferi için can atacağı elemanlar. Dün de çok iyiydiler. Asil Kaan pekçok kurtarışa imza attı.
Gaziantep B.Ş.Belediye TFF Birinci Lige en çok kaynak sağlayan takımlardan biri. Ama olmayınca olmuyor.
Son olarak Oğuz Çetin'i getirdiler teknik direktörlüğe ama yorumculukta başarılı olanların sahaya çıkınca performansı aynı isabetlikte olmuyor.
5 maçta sadece tek galibiyet, 2 yenilgi, 2 de beraberlik var. Yani karne iyi değil. Bereket Muhammed Reis'i var.
O kurtarıyor takımını yenilgilerden attığı muhteşem gollerle. Dün de beraberliği o gerçekleştirdi. Denizlispor'a Gaziantep puanı tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaşmalarını sağladı. 31 puan yeşil-siyahlıların bundan sonraki maçlara daha rahat çıkmasını, daha iyi sonuçlar almasını sağlayacaktır.
Umutları olan ligde Play-Off'a girebilmek için savaşmaya devam edecektir Denizlispor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA