• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sonucu hakem belirledi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Sonucu hakem belirledi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.03.2017, 00:00

Erteleme maçıydı ama neticesi her iki takımın ligdeki kaderini büyük olasılıkla belirleyecekti. Ligin sürpriz takımı Ümraniyespor evindeki bu maçı kazanırsa Play-Off'a girmek bir yana, Göztepe'yi geçerek ilk iki için bile umutlanacaktı ki kazandı umut yakaladı. Balıkesirspor üç puanı alsaydı Play-Off iddiasını güçlendirecek düzeye gelecekti. Keşke sonucu futbolcuların mücadelesi belirleseydi ama hakem Ümit Öztürk verdiği ve vermediği penaltılarla, "Siz boşuna yoruluyorsunuz. Sonucu ben belirlerim" dedi. Ümraniyespor'un ilk golünde tereddütsüz beyaz noktaya koşan Öztürk, Balıkesirspor'un açık penaltısını görmezlikten geldi. Maalesef gerek Süper Lig'de gerekse TFF Birinci Lig'de hakemlerimizi arzulanan seviyede göremiyoruz.

EMEKLER BOŞA GİDİYOR

Bu da büyük paralar harcayan takımların emeklerinin boşa gidişine neden oluyor. Foxi'nin milli takıma gidişi nedeniyle Balıkesirspor gol umutlarını tamamen Bekamenga'ya bağlamıştı. Ama haftalardır gol atamayan ve Gol kralllığı yarışında 14 golde çakılan Bekamenga dün de yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk yarıda tempo vardı. Dengeli bir oyun vardı. Ne varki gol yoktu. İkinci yarının ilk 15 dakikasında rakibini adeta hapseden Bal-Kes'ler son 19 dakikada hakemin kararlarına isyan eden Nizamettin'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Kırmızıbeyazlılar, Bekamenga, Doğa ve Eray ile fırsatları harcarken, penaltı golünün ardından uzatmada Serdar Özbayrak'ın uzatmada attığı gollere teslim oldu. Yazık oldu. Balıkesirspor'un artık iddiasına yeniden dönebilmesi için önümüzdeki hafta deplasmanda Samsun'u yenmesi şart oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA