• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Balıkesirspor havlu attı YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Balıkesirspor havlu attı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2017, 00:00

Ümraniyespor'a yenilerek bir çuval inciri berbat eden Balıkesirspor için Samsunspor maçı Play-Off yolundaki en son umuttu. Ama bu kritik maçın hiç de kolay olmayacağı başından belliydi.
Can derdindeki Samsunspor son haftalardaki müthiş futboluyla lige asılıyordu.
Balıkesirspor maçı da mutlaka kazanmaları gereken bir maçtı.
Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki zorlu maça ev sahibi daha baskılı ve tempolu oyunla başladı. İleri uçta Kone, Murat Gürbüzerol ve Göksu, Balıkesirspor kalesi önünde sık sık gol pozisyonlarına girdi.
Ancak, Balıkesirspor kalecisi Atilla, rakip forvetlerin bu ataklarını güzel kurtarışlarla önlerken, 35. dakikadaki Murat'ın şahane röveşatasına engel olamadı. Play-Off yarışından kopmak istemeyen Bal-kes ise maçın 26. dakikasında Okan'ın sağ kanattan yaptığı ortadan gelen topu Bekamenga'nın altı pas içinde topu ıskalaması belki de maçın en önemli kırılma anlarındandı.

SON VURUŞ GELMEDİ

İkinci yarıya Balıkesirspor aynı kadroyla çıkarken, ev sahibi Samsunspor'da Halil İbrahim'in yerine Gökay oyuna girdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında olduğu gibi temponun yüksekliği bu yarıda da sürdü.
Samsunspor basmadık yer bırakmıyordu, Balıkesirspor'a nefes aldırmıyordu. Zar-zor rakip alanda pozisyon üretebilen Balıkesir bulduğu pozisyonlarda ise son hamleyi yapamıyordu. Bekamenga ve Burak gibi iki golcüsü olmasına rağmen Samsun'da umduğunu bulamayan Bal-Kes bana göre Play-Off yarışında havlu attı. Balıkesir maçı daha da farklı kaybedebilirdi ama kaleci Atilla günündeydi. Sonuçta daha fazla isteyenin yani Samsunspor'un kazandığı maçta akıllarda kalan en güzel hareket Murat'ın enfes rövaşatasıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA