• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Herşeyiyle güzel YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Herşeyiyle güzel

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.04.2017, 00:00

Bornova Doğanlar Stadında Altınordu ile bir kez daha gururlandım. Spor sadece kazanmak ya da kaybetmek değildir, aslında çok önemli bir sosyal olaydır. İşte Altınordu, bu sosyal güzellikleri Türkiye'ye örnek olacak şekilde sergiliyor.
Stadda dev bir bez pankart . Üzerinde İngilizce "children ara future" yazıyor. Türkçesi, "Çocuklar bizim geleceğimiz..." Gerçekten öyle. Altınordu, yetiştirip büyüttüğü Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder örneği yüzlerce çocuğumuza sporun yanısıra iyi birey, iyi vatandaş olmayı da öğretiyor.

POLİSİ UNUTMADILAR

Dünkü maçta 23.8 yaş ortalamasıyla Türkiye'nin en genç takımı olduklarını bir kez daha kanıtladılar. G.Antep B.Ş.B maçına çıkarken Türk Polisini de unutmadılar, çiçeklerle yıldönümlerini kutladılar.
Ve vefa, insanlar için en önemli olay bana göre. Kırmızı-lacivertli takımda daha önce oynayan Rıza Efendioğlu ve Göksu Türkdoğan'a da verdikleri hizmet için teşekkür etmek ve birer çerçeveli fotoğrafla anılarını tazelemek de güzelliklere güzellik kattı.

SESSİZ VE DERİNDEN

TFF 1. Lig'de sezon başlarken tüm takımlar esti gürledi, "Şöyle yaparız, böyle gideriz" diye. Altınordu hariç. Onlar iddialı konuşmadı, maksadın, yabancısız gençlerle gidilebilecek yere gidebilmek olduğunu söylediler. A.Ordu söylemese de, rakamlar Play-Off'a gittiğini söylüyor. Dünkü galibiyetle 36 puana ulaştılar, üç sıra atlayarak 8.'liğe yükseldiler. Her maç ayrı bir genç yıldız çıkarıyorlar. Dün de Okan Derici'nin günüydü. Önce frikikten gönderdiği füzeyle harika bir gole imza attı, yetmedi, güzel bir vuruşla ikiledi. İlk kez ikizlerin, Barış ve Kerim'in birlikte oynaması maça renk kattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA