• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Helal olsun Altınordu’ya YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Helal olsun Altınordu’ya

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2017, 00:00

Bahar geldi ya, bazı takımlarda futbolcular da tatil moduna girmiş.
Siz istediğiniz kadar Süper Lig iddiası, ya da Play-off'tan bahsedin, yoğun kış şartlarının, yağmur, çamur ve kar'ın törpülediği ayaklar artık eğreti yürüyor. İstenen tempo yakalanamıyor.
İşte o zaman Genç Altınordu faktörü giriyor devreye. Kırmızı-lacivertliler 90 dakika boyunca rakiplerinin emdiği sütü burunlarından getiriyor, rakipleri oyundan düşerken onlar kazanıyor.
Takımın yaş ortalaması 23.8 olunca kimse Şeytanlara yan bakamıyor.
Dünkü Boluspor maçında olduğu gibi.
Boluspor'da F.Bahçeli patentli Andre Santos, Hollandalı Poepon ve Jansen, Nijeryalı Akabueze ve Almanya kökenli Guido Koçer vardı ama Altınordu'da birbirinden değerli gençler.

YILDIZ ADAYLARI KEYİF VERİYOR

Bornova'nın Doğanlar stadında kırmızı-lacivertlilerin maçlarını izlemeye bayılıyorum. Çünkü her maçta başka başka yıldızlar parlıyor. Dün kalede Erce'nin yerine Berke'yi oynattılar, bayıldım. Efsane kaleci Ali Artuner'in fiziğinde, sırım gibi. Ona da çok benziyor. Güzel kurtarışlar yaptı, sanki yıllarca oynuyormuşcasına rahattı. Bu arada onu yetiştiren hocalarını da es geçmemek lazım. Barış Örücü'ye de dikkat. Bu delikanlı müthiş bir sürat ve kıvraklığa sahip. Boluspor defansını duman etti. Bakın göreceksiniz, çok büyük takımlarda oynayabilir, yolu açık. Şeytanlar herkesin bas bas bağırdığı Play-Off'a sessiz ve derinden gidiyor. 39 puan yaptılar. Kalan maçları uygun. Balıkesirspor, Manisaspor ve Ümraniye'ye deplasman yapacak, içerdeki maçları Ş.Urfaspor, Elazığspor ve Eskişehirspor'la. 50 puanı aşması pek muhtemel. Dün hem kendi kazandı, hem de Göztepe'nin de Play-off barajından düşmesini engelledi. Tam bir İzmir kahramanı Altınordu. Artık tüm takımların ayakları titreyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA