• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar’ı kızdırmak YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Akhisar’ı kızdırmak

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.04.2017, 00:00

Sezon başından beri alay konusu yapmaya çalıştılar Akhisar'ın gol kısırlığını. Yok efendim, 27 maçta sadece 21 gol atmışlar da, ligin en az gol atan takımı imiş de... "Paraya tamah ettiler de tek golcüleri Rodallega'yı Trabzon'a sattılar" mı diyenler mi !. "Bu takım artık düşer. Gol atacak adamı yok" yorumu yapanlar mı ararsın. Akigolar bilenmiş düşme potasına sokma hevesindekilere karşı. Patlama dün oldu nihayet...Hem de ne patlayış. Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan hiçbir takım yeşil-siyahlıların 14 dakikada 4 gol atma becerisine ulaşamadı. Rodallega gitmişti ama yeni Rodallega'lar buldu Akhisarlılar.
Ziraat Türkiye Kupasının gol kralı Ricardo Vaz Te, dün attığı golle 26 gole ulaşarak, 25 gol atan Gekas ve Rodallega'nın rekorlarını parçaladı, "En büyük golcü benim" dedi.
Sadece Vaz Te mi ? Başakşehir'den kazanılan Cikalleshi de golcülüğünü konuşturuyor, rakip defansların yüreğini ağzına getiriyor.
Olcan da var her an gol koklayan ve yakın uzak demeden yapıştırıp goller bulan. Ve defans adamı olmasına rağmen yan toplar için ileri çıkan ve harika gollere imza atan Mustafa Yumlu da var herşeyden güzeli.
Öyle bir maçtı ki. Akhisar kazanıp kurtuluş çubuğunu yaktı. Artık Eryüksel yönetimi geleceğin planlarını yapabilir. Stat olayı da bir çözülse de artık deplasman mahkumu Akhisarlılar evlerinde takımlarını doyasıya alkışlamanın zevkini yaşayabilsinler.

BURSA BU NE HAL ?

Bursaspor haftalardır peşpeşe kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Öyle bir defansları var ki yolgeçen hanı. Yardımlaşma yok, kademe yok, pres yok. Herkes ayağına top gelince oynuyor. Batalla takımını 1-0 öne geçirdi ama değil bir gol atsa 3 gol atsa bile Bursaspor'un maçı kazanacağının garantisi yok. 35 puana çakıldılar, düşme barajının biraz üzerindeler, o kadar. Koca Bursaspor'a, yani hemen her yıl zirvedekilerin yüreğini ağzına getiren bu takıma yakışmıyor. Hele her deplasmana koşan vefakar taraftarlarına. Bir devre dayanabildiler, stadı terkedip tepki verdiler. Galiba Mutlu Topçu ile mutlu olamayacak Bursa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA