• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şeytan’da gençler dinamizmi... YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Şeytan’da gençler dinamizmi...

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.04.2017, 00:00

B alıkesirspor-Altınordu maçı her iki takım için de "Tamam mı, devam mı?" niteliği taşıyordu. Sonuç her iki takımın Play- Off iddialarına açıklık getirecekti. Şeytanlar, 48. dakikada son haftaların başarılı genç futbolcusu Barış ile 1-0 öne geçtiler ama koruyamadılar, Abdülkadir frikikten harika bir golle beraberliği sağladı. Sonuç son 4 maçta 10 puan toplayan ve Play-Off'a koşan Altınordu'ya yaradı, Kırmızı- lacivertlilerin bundan sonraki maçları içerde Şanlı Urfa, Elazığspor ve Eskişehirspor'la ayrıca Manisa ve Ümraniye'ye de deplasman yapacaklar. 5 maçtan 11 puan topladıkları taktirde Play-Off oynayacak takımlar arasına girme şansları var.

BİTSE DE GİTSEK

Diğer takımların artık "Lig bitse de gitsek" havasına girdiği şu dönemde Altınordu'da gençlerin dinamizmle ayakta kalmaları gerçekten büyük avantaj. 90 dakika mücadele ediyor ve skor ne olursa olsun sonuna kadar oyundan kopmuyorlar. Balıkesirspor ise dünkü beraberlikle 37 puanda kaldı ve Play-Off şansını hemen hemen yitirdi. Balıkesirliler zaten sezonu çoktan kapatmış. İlgi yok, tribünler bomboş. Artık gelecek sezonun hazırlığına şimdiden başlanmalı da bu takımı sürükleyecek, zirveye taşıyacak isimler üzerinde durulmalı. Tabii ki maddi sorunları da çözerek. Bekamenga golcü olabilir, yeteneği de bulunabilir ama dün oyundan alındığı için yaptığı hareketler kesinlikle tasvip edilemez ve hiçbir futbol takımında yıldız olsa da bu disiplinsiz davranışlar içine girme hakkını görmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA