• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KALBİMİZİN ŞAMPİYONU YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

KALBİMİZİN ŞAMPİYONU

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2017, 00:00

Eğer kendi göbeğinizi kendiniz kesemez ve hedefe ulaşmanız başka takımların insafına bırakırsanız netice alamayacağınızı bilirsiniz. Fısıltı gazetesinde, "Şu şunu yener, şu şununla berabere kalıd" şeklindeki iddialar genellikle gerçekleşir bizim futbolumuzda. Aslında treni geçen hafta kaçırmıştı Altınordu. Tam 8 gol kaçırdığın Elazığspor maçını kazansaydın çubuğunu yakmış, paşa paşa play-off'ta ne yapacağını düşünürdün. Ama tek puanla yetinince işler sarpa sardı, başka takımların insafına kaldı. Şeytanlar İzmir'de Eskişehirspor'u yeneceklar, Manisaspor, Bolu'dan deplasmanda puan alacak veya Denizlispor, Göztepe'yi mağlup edecekti. Üç bilinmeyenli, zor denklem. Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın Bolu deplasmanında yedekleri oynatacağını bildirmesi ve abartarak geçen haftaki 11'den 9 kişiyi oynatmaması, Denizlispor'un da Göztepe'ye yedeklerle paçal yapıp çıkması Altınordu'nun, son 9 maçta topladğıı 23 puan ve dünkü Eskişehirspor zaferinin ödülünü almasını engelledi. Ne yaparsın Türkiye'de futbol düzeni bu, yapacak bir şey yok.

Son 9 maçın kralı

Altınordu ligin ikinci devresindeki son 9 maçta 23 puan gibi bir muhteşem tablo elde ederek TFF Birinci Ligin bu bölümdeki kralı oldu ama ilk yarıdaki maçlardaki puan kayıpları finişteki şahlanışı, taçlandıramadı. Son 9 maç›n karnesi: Denizli (D-1-2), G.Antep B.fi.B: 2-0, Boluspor: 2-0, Balıkesir (D-1-1), Ş.Urfaspor: 2-0, Manisaspor (D-0-2), Elazığ (0-0), Ümraniye: (D-1-2) Eskişehirspor (3-0). Altınordu belki play-off'a kalamadı ama genç yeteneklerinin her maç sergilediği mükemmel futbolla taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Yani, kalplerimizin şampiyonuydu. Doğru yoldasınız kırmızı-lacivertliler. Yabancısız, sadece Türk Gençlerini yücelterek ve hem ülkeye hem de yurtdışına futbolcu ihraç ederek ideal davranışınızı sürdürünüz. Günlük, haftalık, hatta sezonluk başarılar gelip geçicidir, sağlam temeller üzerine oturtulmayanlarğn bir süre sonra dağıldığını, parçalandığını görüyoruz .

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA