• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hakkı Avrupa vizesiydi YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Hakkı Avrupa vizesiydi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.05.2017, 00:00

Akhisar Belediyespor son 5 maçta Süper Ligin en başarılı ekibi. Bursaspor'u, Kasımpaşa'yı, Gaziantepspor'u, Osmanlıspor'u ve nihayet dün gece Alanyaspor'u yenerek müthiş bir çıkış yakaladılar.
Puan Cetvelinde Konyaspor ve Kasımpaşa'yı atlayarak lig 7.liğine yükseldiler.
İddia ediyorum, ligin bitimine iki değil de, 5 hafta olsaydı bu takım Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkını kazanırdı. Elbette elinde sihirli değnek yok ama Okan Buruk'un göreve gelişinden beri Akhisar son derece kollektif futbol oynuyor, mükemmel sonuçlar alıyor. Önüne gelene 3, 4, 5, 6 atıyor. Akigolar son maçlardaki başarı ve gol yüzdesine bakılırsa Süper Ligin en golcü takımı hüviyetinde. Buruk ideal kadroyu oluşturdu, yaptığı değişiklikler de sırıtmıyor, herkes takıma katkıda bulunmak için büyük gayret sarfediyor.

MUHTEŞEM İKİLİ

Olcan Adın ile Özer Hurmacı orta-saha forvet bağlantısını mükemmel kuruyor, gollere de imza atıyor. Hücumda Cikalleshi ve Vaz Te rakip defansları yıpratıcı ataklarla dağıtıyor.
Sadece onlar mı, ataklara katılan Portekizli Lopez gerçekten mükemmel bir transfer. Diğer futbolcular da giydikleri formanın hakkını veriyor. Başakşehir'den kiralık Cikalleshi'nin keşke bonservisi alınabilseydi. Eğer Başakşehir şampiyon olamazsa Akhisar'a yenildiğine yanacak, Cikalleshi'nin 90'da attığı golle 3 puan yitirişine. Dünkü kurban Alanya'ydı. Akhisar önümüzdeki sezon bitecek olan stadında oynayacak maçlarını. Görün bakın taraftarlarının şovuyla gümbür gümbür oynayacak, mükemmel sonuçlar alacak. Biz de artık bu şirin ilçenin futbol temsilcisini Avrupa'da bile izlemek zevkini hep birlikte yaşacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA