• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisar tarih yazdı YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Akhisar tarih yazdı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.05.2017, 00:00

Akhisar son 6 maçta 6 galibiyet ve attığı 23 gole karşı yediği tek golle Süper Ligin en başarılı takımı.
48 puanla, en büyük ligde oynadığı 5 sezonun en yüksek performansına ulaşıp hayranlık uyandırıyor. Koca koca kentlerin takımları gitti. Adana, G.Antep düştü, Rize ve Bursa düşmemek için çırpınıyor. Ve bir ilçe takımı Akhisar ligde üst sıraları zorluyorsa buna övgü yağdırmak için yarış edilir.
Akigolar için tez hazırlanmalı. Uzun yıllardır ne yapıyor da bunu başarıyor diye. Bana göre, yıkılmaz kale haline gelmesinin en önemli sırrı tevazu. Siz bu takımın en önemli silahı, destekçisi Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın, "Kulüp şöyle gidiyor, antrenör şöyle davranmalı, futbolcular böyle oynamalı" dediğini hiç duydunuz mu ? Duyamazsınız, çünkü Hızlı, ilçesini kalkındırmanın yanısıra ideal bir başkan gibi davranıp şeref tribününde takımıyla gururlanmanın zevkini yaşıyor. Geniş yönetici kadrosu var ama pekçok gizli kahramanı tanımazsınız. Sadece başkan Hüseyin Eryüksel konuşur, o da ne hocayı eleştirir, ne de futbolcuların başarısızlığında moral bozacak sözler eder. Teknik direktör başarısız olsa da onun kariyerini zedeleyecek açıklamalarda bulunmaz. Buraya transfer olan futbolcular da tam bir aile ortamında başarının doruğuna çıkıp ikinci baharı yaşıyor. Olcan ve Özer buna en güzel örnek. Nefis goller atıyor, harika asistlerle alkışlanıyorlar. Akhisar'ın dünkü avı Konyaspor'du. 4 gün sonra kupada Başakşehir'le final maçına çıkacak Konya, bazı oyuncularını dinlendireceği beklenirken tam kadro çıktı sahaya. Ama Akhisar fırtınası Konya'yı da sildi süpürdü.
Baskılı oynayan Akigo, Özer, Lopes ve Vaz Te'nin golleriyle rakibini şoka uğrattı.
Böylelikle Akigo ilk kez 6' da 6 yaparak rekor kırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA