• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Ebru Gündeş’in ikinci kaş dönemi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.10.2015, 00:00
Geçen akşam başlayan 'O Ses Türkiye', mutlaka yeni sezonunda da iş yapacak. Benim izleme sebebim Gökhan; ekranda uzun zamandır yer bulamayan (verilmeyen de diyebiliriz) tek 'gerçek' insan. Şunu söylemek istiyorum, baştan sona kurgudan ibaret olan ekranda (eskiden böyle değildi, zaman içinde insan faktörü bilerek yok edildi), sadece dizi karakterleri değil, reality şovlar ve hatta pek çok tartışma programında yapay karakterlerle karşı karşıyayız. Biliyorsunuz zaten...

Gökhan hesap kitap derdinde olmayan, gerçekten iyi bir ses peşinde olan bir müzisyen. Çok sevimli ve içten, zaman zaman içine düştüğü komik durumlara, cevaplarına, tepkilerine bayılıyorum. İlk program biraz sıkıcıydı, Gökhancığım henüz açılmamıştı ama olsun, zaman içinde coşturacaktır stüdyoyu. Programdaki en büyük sorun, stüdyo ışıklarıydı, eminim kanal sahibi tez zamanda çözüm üretecektir. Çünkü parlayan suratlardan, kötü ışık sebebiyle çirkinleşen gölgeli yüzlerden memnun olması imkansız. Neyse yazı boyunca O Ses Türkiye'nin stüdyo ışığından bahsetmek niyetinde değilim.

SADECE KAŞLARINI YAPTIRDI!


Ertesi gün gazetelerde Ebru Gündeş'in haberleri çok sayıdaydı sizin de dikkatinizi çekti mi?

Kocası Reza Zarrab üzerinden verilen haberler dışında dikkat çekilen bir başka nokta da; Ebru'nun estetik yaptırdığı yönündeydi. Aslına bakacak olursak Ebru sadece kaşlarını yaptırmıştı, son zamanlarda kalın kaş modası çok revaçta. Özellikle model/oyuncu Cara Delavingne'in güzelliği sektörü o kadar çok etkiledi ki, yakışsın yakışmasın bütün kadınlar birer parmak kalınlığında kaşlarla gezer oldu. Bizim neyimiz eksik diyen Türk kadınları da aynı durumda; kaş yaptırma/ kalınlaştırma modasının esiri.

Öyle ki, sadece kalıcı makyaj da denen kaş kontürü çizdirmek dışında, kaş ektiren de var, kaşları gürleşsin diye haftada bir kazıtan da. Ebru Gündeş'in parladığı ilk yıllarda kaşları yine olaydı, ince ve insana 'haddini bil' der gibi çatık duran kaşları pek beğenirdik. O kaşlar, o yıllarda botoks takviyesi olmadan da yukarda duruyordu. Kalın ve düz kaş modası botoksla kaşı şakağın ortasına çekme gereksinimini de kaldırdı bir bakıma. Ebru haberine "botoks yaptırdı" başlığı atan arkadaş bir miktar dikkatle baksa anlardı kaşlarını yaptırdığını. Yüze yapılan her türlü müdahaleye botoks demek de neyin nesi?

Neyse hafta başı itibarıyla sinirlendiğim hadise buydu...

Umarım sinirlenecek daha ciddi şeyler yaşamayız bu hafta, bıktık usandık, tek derdimiz televizyon programlarındaki gerçeklik kaygısı olsun inşallah. Ben de kaşlarımı kalınlaştıracağım, bir miktar daha kalın olsa diyorum...

Çok iyi bir 'kaşçım' var; işini yaparken göz çıkarmayanlardan. Ha bu arada Ebru'nun kaşları bir süre sonra daha doğal görünecek, ilk günlerde çok koyu ve kaba görünüyor ama geçecek.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA