• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Survivor, Avatar Atakan ve özel bir bilgi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.05.2016, 00:00
Survivor müptelası olduğum doğrudur, hiç izlemezken, kitabını yazacak noktaya geldim. Bunun sebebi açık, birincisi asla ve asla hiçbir diziyi izlemiyorum, sevmiyorum, beğenmiyorum; ikincisi de Survivor izlerken derin bir uykuya dalabiliyorum.
Türk dizilerindeki klişeler, uzun ve bayıcı sahneler, saçları her şart ve koşulda bozulmayan maşalı ve eye liner'ı eksik olmayan kadınlar, sürekli bel plan çekimler; dayanılır gibi değil. Ara sıra eski alışkanlık Kurtlar Vadisi'ne bakıyorum; Necati Şaşmaz'ı çok özlediğim için;
Güldür Güldür izliyorum, aksiyon dizilere takılıyorum, özellikle CSI'lar ve Homeland gibi. Survivor beni başka bir dünyaya götürebilen tek şov, çok gerçek.

KRAL YILMAZ MORGÜL

İçinde kurgu varsa bile çakılmıyor, hemen belirtmem lazım bu yıl izleme sebebim aslında Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'dı. İkisi de sevdiğim dostlarım, elendiler ama o sırada alıştım adada yaşananlara.
Heyecan, entrika, gerilim var, bir miktar aşk da olacaktı sanki olamadı; koltuğa uzanmamla birlikte Dominik'e uçuyorum. Gözümü açtığımda program bitmiş oluyor, hemen geri alıyorum ve sonuna bakıyorum kim ne kazanmış, ne yiyor ve kim gitmiş! Dipnot;
Semih Öztürk taraftarıyım, annem feci sinirlense de. Annem Avatar Atakan kazansın istiyor.
Geçen gün düştü ya ve annem o kadar üzüldü ki, anlatamam. Aklıma haliyle "Acaba Atakan ya da diğer yarışmacılar düştüğü anda, aileleri ne hissediyor, önden bir bilgi veriliyor mu" sorusu geldi.
Gereken kişileri aradım ve aldım bilgiyi. Şöyle oluyormuş, yarışmacılardan düşmeyen, bir yerlerini morartmayan, tehlike atlatmayan yok malum. Üstelik daha ilk başlarda banktan bile düşen olmuştu, üstelik yarışmazken (Yılmazım Morgülüm gibi), üstelik destek olup alkış tutarken. Yarışmacı düşüp, bir tehlike atlattığında, hastalandığında, aile telefonla bilgilendiriliyormuş.
Durumla alakalı detaylı bilgi verilip, ekranda izlemeden önce rahatlamaları sağlanıyormuş. Acun Medya'dan ricam annemi de aramaları zira reklam araları ve sonuçları açıklarken yaptığı uzatmalar sebebiyle Acun Ilıcalı'ya bileniyor, bari yaralanmalar yüzünden kalbi ağzına gelmesin. Bir de özel istek var annemden gelen, arkadaşlarıyla birlikte yarışmak istiyor.

PROJE TEKLİFİ!

70 yaş grubu için bir Survivor organize edilebilir mi buradan yetkililere soruyorum (70 yaş dediğim için annemden çok tırsıyorum şu anda); elbette onlara göre yarışmalar yapılacak, içeriği hazırlamışlar bile. Annem bir nevi adalı saydığı için kendisini (Ayvalık, Cunda), hiç korkusu yok. Anlatamadım Cunda ile Dominik'in ortak olmayan özelliklerini, "Balık yakalarız, ot toplar zeytinyağlı pişirir, geçinir gideriz" diyor. 70 yaş Survivor'ı için her yarışmacıya, "Yanına 3 şey alabilirsin" denecekmiş, konseptlerinde bu var. Annem Avatar Atakan'ı alacakmış yanına, diğer iki şeye karar veremedi. "Acun'u ara da bana randevu al, arkadaşlarımla eylülden sonra müsaitiz, Dominik'e gidebiliriz" dedi; bilemiyorum. Korkuyorum; proje olmayacak da annem hayal kırıklığına uğrayacak diye değil, proje kabul edilecek ve annem Dominik'e gidecek diye...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA