• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Bir travmanın ardından magazin haberleri

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.07.2016, 00:00
Üst üste travmalar yaşıyoruz.
Yakın çevrenden veya ailenden birini kaybetmek kadar zor, birbiri ardına patlayan bombalar neticesi can verenleri duymak/şahit olmak, kabullenmek; kahpe tuzakları, ölümleri normalleştirmek, normal algılamak.
Her yerdeler, sinsi ve kalleşler; ellerinde patlayan bombalar nasıl bedenlerini de parçalara bölüyorsa, fındık kabuğunu doldurmayan inanışları ve aslında var olmayan fikirleri de yok olur gider inşallah. Hayat kalanlar için devam ediyor. Böyle zamanlarda magazin eki yapanların ve eğlence sektöründe çalışanların işi hepten güç. Şöyle bir haberlere bakıyorum.
Her şey nasıl boş, fakat travmada kaybolmamak için bir şeylere tutunmak lazım...
Kıvanç Tatlıtuğ kilo almış, üç gazete ekinde manşet. Elbette iyi fotoğraf Kıvanç, ama dedim ya böyle zamanlarda nasıl da anlamsız geliyor! Almasa daha iyi tabii, adonis kaslı fotoğrafları iyiydi.
Karısı düşünsün, ne yapalım!
Mesela Ebru Şallı ve Sinan Akçıl evlense bile haber yapmam bir magazin ekibinin başında olsam.
Çok sıkıldım, hiç eğlenceli ve magazine tatlı tatlı malzeme veren bir çift değil çünkü.
Diziye yeni sezonda, Beren Saat yerine Nurgül Yeşilçay gelecekmiş haberi külliyen yalan/uydurma/ dedikodu çıksın istiyorum.
Tam alıştım Muhteşem Yüzyıl Kösem'e; oyuncu değişiyor. "Eh belki yaşlılık dönemlerini oynayacaktır" diyorum, "Ama çok alakasız olur hiç benzemiyorlar" diye cevap veriyorum kendime. Kendi kendime konuştuğumu fark edip, "Gençlik dönemi de Beren'e benzemiyordu ki, sana ne elalemin dizisinden" ruh haline bürünüyorum...
ABD'li şarkıcı/oyuncu aktivist Cher, İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısının ardından twitter'da paylaştığı yoruma bir bomba emojisi eklemişti. Tepkiler üzerine üzgün olduğunu belirtti ve özür diledi. Seviyorum kendisini, özür diledi diye daha çok sevdim.
Bizde özür dileme alışkanlığı yok farkında mısınız?
Fotoğraf şu, bir uçağa binmek üzere olan iki kadın ve bir erkek var. Kadınlar siyahlar içinde, topuklu ayakkabılar giymişler, makyajları dört dörtlük. Adam, beyaz fistan giymiş, siyah gür saçlarını örten bir şimağ takmış, agal ile de kostümü tamamlamış. Suudi Arabistan yerel kıyafetiyle çok şık. Kamuoyunda bilindikleri adı da kendi adlarını da yazmayacağım.
Ne yapmak istediklerini, amaçlarını anlamış değilim. Ebru Şallı konusunda haber yapmam derken elbette şaka yapıyordum.
Bu iki kadın, umreye giderken çekilen görüntülerini sosyal medyada paylaşmış. Onları götüren de daha önce iki defa bu değerli köşemde adını verdiğim ama son derece pişman olduğum bir şahıs.
İbadeti şov aracı kullananlara karşı son derece sertim, asıl bu tarz insanları görmezden gelmemiz lazım.
İstedikleri 'salt tanınıyor olmak' oyununa gelmemek lazım.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA