• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Kadın katili affetti sevgiliyi affetmedi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.01.2017, 00:00

Katil de olsa hırsız, arsız da olsa, kadın bir erkeği sevdi mi, kolay kolay vazgeçmiyor. Vazgeçebilir ama geçmiyor.
Berbat kocası olan kadınlar tanıdım, bırakmadılar adamlarını.
Öyle bir tutmak ki, benzeri görülmemiş...
Kadın, kendini, çocuklarını döven adamı da terk etmiyor bir çırpıda.
Kadın ancak başka bir kadın söz konusu olduğunda, kocayı paylaşmak gündeme gelince, tırnaklarını çıkarıyor.
Reina katili, onlarca insanı öldüren, acımasız, kalpsiz, terörist; büyük ihtimalle karısının açıklamalarıyla yakalandı.

KİM İHBAR ETTİ?

Çok ilginç bir haberdi geçtiğimiz gün, birinci sayfalarda okuduğumuz. DAEŞ militanı Abdulkadir Masharipov, saklandığı hücre evinde ele geçirildiğinde, yanında iki kadın vardı. Söylenen o ki, o kadılardan biri sevgilisiymiş. Bir başka söylenti, nikahlı olmayan bir karısının daha olduğu yönünde.
Resmi nikahlı karısı, teröristten daha önce içeri alındı ve mutlaka sorguda anlattıkları da oldu, anlatmadıkları da. Fakat şundan adım gibi eminim, o iki kadın evde yakalandıktan sonra; söylemi de sorguda verdiği cevaplar da değişmiştir.

ÇOCUKLARINI KULLANIYORLAR

Aldatan kocaya acıyan kadın görülmemiştir.
Bir süre önce beş parasız ve işsiz kalan kocasını mahkemeye veren bir kadın tanıdım. Adam hapse girecekti az kalsın, kadın oralı bile değildi. Aklı fikri aldatılmasında, bir başkası için kalbini kıran adamı cezalandırmaktaydı.
Aldatan adama duydukları öfke sebebiyle çocuklarını kullanan çok kadın var, evlatlarını öz babalarına göstermeyen. İlla ve bir şekilde intikam peşinde olan...
Kadın, katil de olsa hırsız da olsa arkasında durduğu adamı, bir gönül macerası için yakar mı? Yakar...
Kalp kırıklığı bir kadını canavar yapmaya yeter de artar bile. Bırakın bir militan karısı olmayı, edebiyle evinde oturan adama bile acımaz, yüreği kanayan kadın.

ACIMAK YOK!

Genel ahlak değerleri yerlerde süründüğü için değil; kadının zafiyetinden. Ahlaksız, hırsız, katil kocanın arkasında durmak ne demek, diyeceksiniz! Duruyorlar bir şekilde; bu meslekte öyle çok insan tanıdım, öyle insan sarrafı oldum ki, gözlerine bakınca insanların ciğerini okuyorum, öyle denir ya. Ne adamları anlıyorum, önüne gelene hislenen, tek kadınla yetinmeyen; ne de kadınları anlıyorum, adamdan dayak yese sesini çıkarmazken, bir başkasına baktı diye, don gömlek sokağa atan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA