• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Geçinmeye niyetin var mı? ERKİN USMAN

Geçinmeye niyetin var mı?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.04.2016, 00:00
İzmirli Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar, evlilik ilişkilerine günümüz penceresinden bakan ve sorunlara pratik çözümler üreten yeni bir çalışmaya imza attı.
Ferhan Bıçakçılar'ın evli ya da evlenmek üzere olan çiftlere rehber niteliğinde hazırladığı "Geçinmeye Niyetin Var Mı?" isimli kitabı GOA Yayınları'ndan çıktı.
23 yıllık bir terapist olarak danışanlarıyla yaptığı seanslarda uygulama fırsatı bulduğu, başarıya ulaşmış teknikler ile geliştirdiği düşünce ve önerilerini kitap olarak bir araya getirdiğini vurgulayan Bıçakçılar, "Bu kitapta çiftler, evliliğin temel felsefesiyle bütünleşmiş iyileştirme tekniklerini öğrenecek ve etkin şekilde kullanabilme becerisi kazanacaklar." diyor.

Bostanlıspor minikleri eğitiyor

Bostanlıspor'un Karşıyaka'da açtığı ücretsiz futbol ve basketbol okullarına büyük ilgi var. Alt yapı takımlarını oluşturmak ve A Takımlarına sporcu yetiştirmek ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen "Ücretsiz Spor Okulları"nın ilk etabında futbol ve basketbol çalışmalarının başladığını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Spor yapmak isteyen ancak ekonomik olarak bu sıkıntıyı yaşayan aileler ile gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz spor okullarımızda kulübümüzün sözleşmeli antrenörleri görev yapıyor. Son derece deneyimli olan çalıştırıcılar nezaretinde ilk etapta futbol ve basketbol branşlarını faaliyete geçirdik" dedi.
Erboy şöyle konuştu:
"Şimdi sırada tenis ile jimnastik var. En kısa zamanda bu spor okullarımız da ücretsiz olarak çalışmalarına başlayacak. Kayıtları alıyoruz. Gençlerimizi Bostanlıspor'da spor yapmaya davet ediyoruz."

Temel'in benzini

Temel arabası ile dağ başında giderken benzini bitmişti.
"Bari beni benzinciye kadar idare etsin" diyerek depoya işemeye başlamış.
Yoldan geçen bir adam merak edip sormuş:
"Senin yaptığın normal mi?" "Hayır. Kurşunsuz..."
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA